ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Russell Brand: Νέα καταγγελία σε βάρος του, για σεξουαλική επίθεση

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τον βρετανό ηθοποιό Russell Brand, στο προσκήνιο ήρθε μία νέα καταγγελία που έγινε σε βάρος του που πρόκειται για σεξουαλική επίθεση.

Φαίνεται πως πρόκειται για νέα καταγγελία, καθώς εκείνες που αποκάλυψαν οι Times και το Channel 4 βασίζονταν σε μαρτυρίες γυναικών που τον κατηγόρησαν για βιασμό, σεξουαλική επίθεση, σωματική και συναισθηματική κακοποίηση για περιστατικά που φέρεται να συνέβησαν από το 2006 έως το 2013.

«Έχουμε γνώση των ρεπορτάζ των Sunday Times και Channel 4 για καταγγελίες περί σεξουαλικών αδικημάτων. Στις 17 Σεπτεμβρίου η μητροπολιτική αστυνομία έλαβε μια καταγγελία για σεξουαλική επίθεση, η οποία φέρεται να συνέβη στο Σόχο το 2003. Αστυνομικοί είναι σε επικοινωνία με τη γυναίκα και θα της παράσχουν υποστήριξη».

Οι δύο καταγγελίες που έγιναν γνωστές προήλθαν από δύο γυναίκες, με την μία να υποστηρίζει πως ο Brand της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 16 ετών, όταν είχε σχέση μαζί της. Άλλη γυναίκα κατήγγειλε πως ο ηθοποιός τη βίασε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Η γυναίκα που έκανε την νέα καταγγελία, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Άλις» είπε πως ο ηθοποιός έκανε σχέση μαζί της, όταν εκείνη ήταν 16 ετών και ο ηθοποιός 31 χρονών.

«Είναι προσβλητικό. Και είναι γελοίο ακόμη και να υπονοεί ότι είναι κάποιου είδους συνωμοσία των ΜΜΕ», δήλωσε σήμερα η «Άλις» στο BBC, σχολιάζοντας την αντίδραση του ηθοποιού.

«Δεν μου αποτελεί έκπληξη ότι αρνείται πως συνέβη οτιδήποτε μη συναινετικό. Τέτοιοι άνδρες πάντα διαψεύδουν όποια καταγγελία γίνεται εναντίον τους. Το ήξερα ότι θα το κάνει. Αυτό που δεν αρνήθηκε ήταν πως είχε σχέση με μια 16χρονη», συμπλήρωσε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση