ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Ρούλα Γεωργιάδου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά το χειρουργείο συγκλονίζει

«Βλέπεις τα συρματάκια να κόβουν βόλτες γύρω από την καρδιά σου και φοβάσαι»

Μαρία Σάββα

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η πρώην βουλεύτρια Ρούλα Γεωργιάδου το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου, με την ίδια να έκανε και μια εγχείρηση. Πέρα από το ότι δεν αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η ίδια θέλησε με μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, να μοιραστεί τις σκέψεις της συγκινώντας τους ακόλουθούς της.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία δείχνοντας το χέρι της το οποίο ήταν γεμάτο ορούς, γράφοντας: «Τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν. Πολλοί από μας έχουν ζήσει την εμπειρία κάποιου χειρουργείου. Δεν θα ασχοληθώ με το είδος του περιστατικού. Θα ήθελα μόνο να μοιραστώ τις σκέψεις που το ζαλισμένο μυαλό κάνει εκείνα τα δευτερόλεπτα πριν περάσει από τη φθορά στην αφθαρσία. Σε κείνη τη γλυκιά λήθη.

Πρώτα η διαδρομή. Από το κρεββάτι στο trolley με την πεταλούδα στη φλέβα. Εσύ ανάσκελα με δύο γελαστά παιδιά νοσηλευτές να σε τσουλάνε σε διαδρόμους, ασανσέρ, υπόγεια , το trolley να τραντάσσεται σε κάθε εξωχή του πατώματος και τα παιδιά να σου λένε “όλα καλά θα πάνε μην φοβάσαι”. Είναι η στιγμή που σου έρχεται να του πεις “αλλάζουμε;”. Χαμογελάς και το παίζεις παιδί γενναίο.

Κατηφορίζουμε και οι τρεις πάντα με το troley σε ένα μεταλλικό διάδρομο και εκεί αρχίζεις να ανεβάζεις παλμούς. Πάντα ανάσκελα μπαίνεις σε ένα δωμάτιο λευκό. λευκά μηχανήματα, λευκό χειρουργικό τραπέζι και με το ένα, δύο, τρία από το trolley βρίσκεσαι ξάπλα στο ατσάλινο τραπέζι. Επιτέλους λίγο γαλάζιο. Είναι οι γιατροί, η προϊσταμένη, οι νοσηλευτές χειρουργείου. Τα χέρια σου πια δεν είναι δικά σου. περνάνε φάρμακα από την πεταλούδα, νοιώθεις τσιμπήματα στο άλλο χέρι και το νυστέρι αρχίζει να κόβει. Εχεις ακόμα τις αισθήσεις σου. σου μιλάνε δυνατά λες και είσαι κουφή, να δουν αν ανταποκρίνεται. ανασηκώνω λίγο το κεφάλι και βλέπω ένα σύρμα να μπαίνει στην αρτηρία μου. Νοιώθω μια παράξενη ζέστη μέσα στο κορμί μου. γυρνάω το κεφάλι στο πλάι και από πάνω μου γυρνάνε μηχανήματα και κάτι παράξενες πλάκες που φοβάσαι μην σου πλακώσουν τη μούρη. Ηχοι από μέταλλα, από μόνιτορ, από τηλεοράσεις.

Ξαφνικά βλέπεις την καρδιά σου για πρώτη φορά πως είναι από μέσα. Την βλέπεις να πάλλεται. Αρα είσαι ζωντανή. Βλέπεις τα συρματάκια να κόβουν βόλτες γύρω της. Φοβάσαι. ναι φοβάσαι. βλέπεις κάτι φωτισμένα αγγεία σαν χταπόδια. Οι γιατροί κάτι λένε ” νάτο εδώ” α και άλλο ένα μικρό εδώ. μιλάνε για τα σωθικά σου. Συσκέπτονται και αποφασίζουν…προχωράνε και εκεί εσύ παίρνεις τη μεγάλη απόφαση. ότι όταν βγεις από το παγωμένο εκείνο χειρουργείο , δεν θα αγχώνεσαι για τίποτα μικρό και ασήμαντο. μόνο για την υγεία και τους ανθρώπους της οικογένειας σου, γιατί αυτοί μόνο σε περιμένουν αληθινά να γυρίσεις κοντά τους…».

Δείτε πιο κάτω την φωτογραφία που ανάρτησε:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση