ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Ροτσίδου: «Σήμερα μου ξυπνούν μνήμες αγωνίας, ξενύχτια μοναξιάς, απελπισίας και πόνου »

Το συγκινητικό μήνυμα της Αργυρώς Ροτσίδου για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Αργυρώ Ροτσίδου ανάρτησε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου το οποίο συνοδευόταν από μία φωτογραφία της στην Γερμανία.

Να θυμίσουμε ότι η σύζυγος του βουλευτή Ευθύμιου Δίπλαρου έδωσε τον δικό της προσωπικό και μεγάλο αγώνα για την καταπολέμηση του καρκίνου σε κλινική της Γερμανίας, ένας αγώνας που την κράτησε για καιρό μακριά από τα παιδιά και την οικογένεια της.

«Παγκόσμια Μέρα κατά του καρκίνου σήμερα και μου ξυπνούν μνήμες αγωνίας, ξενύχτια μοναξιάς, απελπισίας και πόνου . Το πιο σκληρό, το πιο ανεξίτηλο μάθημα που μπορεί να λάβει κανείς. Μπορώ να το χαρακτηρίσω με τα βασανιστήρια, εκεί που δοκιμάζονται οι σωματικές αντοχές και η δύναμη σου. Είναι πόλεμος με το μυαλό και το σώμα. Οι δείκτες μπορεί να μας τρελάνουν και οι στατιστικές.
Η χημειοθεραπεία χτυπάει την γυναικεία κοκεταρία, ύπουλα και εξοντωτικά. Πέφτουν τα μαλλιά, πέφτουν τα φρύδια. Τα νύχια γίνονται χαρτί. Το στόμα γίνεται φαρμακαποθήκη. Όσο και να μην δίνει σημασία κανείς, αυτό που αντικρίζει στον καθρέφτη δεν είναι ο εαυτός του. Είναι ένας εξωγήινος που δεν μπορείς να τον αντικρίσεις.. Το χειρότερο; αυτή είναι η στάμπα της αρρώστιας.
Ο καρκίνος, δοκιμάζει τα πάντα, τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους, την σχέση σου με τον εαυτό σου, με όλα. Δοκιμάζει τις αντοχές σου. Ναι.. μπορείς να βγεις νικητής! Χρειάζεται πίστη και δύναμη. Κάθε μέρα είσαι και πιο κοντά στο στόχο σου. Μην τα παρατάς μέχρι να φθάσεις στην κορυφή. Οι μεγάλες μάχες κερδίζονται από μεγάλους πολεμιστές», έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτηση της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση