ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό τοπ, τζιν shorts και σαγιονάρες
 

Rosie Huntington-Whiteley: ''Θέλω να γίνω η Rihanna''

Θέλω να τραγουδήσω στην σκηνή…

Η Αγγλίδα ηθοποιός, super model και η επιχειρηματίας Rosie Huntington-Whiteley, ήταν ένα από τα τρια πρόσωπα που επιλέχθηκαν για τηφωτογράφιση του οίκου Jimmy Choo.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, δέχτηκε την ερώτηση σε ποια διάσημη θα ήθελε να μοιάσει και έτσι αποκάλυψε την επιθυμία της να γίνει η τραγουδίστρια Rihanna! Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε, πόσο πολύ θα ήθελε να τραγουδάει πάνω στην σκηνή για μια ώρα, σαν να ήταν αυτή.

Συγκεκριμένα, ανάφερε ότι “Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η απόλυτη εμπειρία και την αγαπώ, αγαπώ τη μουσική της, αγαπώ όσα υποστηρίζει και νομίζω ότι αυτό δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο συναίσθημα, το να τραγουδάς σε ένα κοινό και το πλήθος να σε κοιτάζει με θαυμασμό. Θα ήθελα πάρα πολύ να το ζήσω αυτό”

Να σημειώσουμε πως οι δημοσιογράφοι έκαναν αρκετές ερωτήσεις όπως εάν υπάρχει κάποιος χρυσός κανόνας που ακολουθεί για την ενδυματολογία της. Τότε αυτή απάντησε πως ο “πρώτος κανόνας” που τεθεί η ιδία είναι η επιλογή της στα παπούτσια της. Έπειτα εφαρμόζει το ανάλογο ντύσιμο για να δώσει στο στυλ της ένα πιο χαρούμενο χαρακτήρα.

Μεταξύ άλλων εκμηστηρεύτηκε στα media κάτι που της έκανε εντύπωση και κράτησε ως συμβουλή, " Χρειάζεσαι μια ολόκληρη ζωή για να «χτίσεις» τη φήμη σου αλλά ένα μόνο δευτερόλεπτο αρκεί για να την καταστρέψεις”.

Και εδώ θα συμφωνήσουμε μαζί της γιατί τίποτα δεν μας χαρίζεται όλα κερδίζονται σε αυτή την ζωή.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X