ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

«H Σοφία Χατζηπαντελή είναι ψεύτικη από πάνω μέχρι κάτω»

Οι καυστικές δηλώσεις μετά την πρεμιέρα του GTNM

Μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή η Ραμόνα Βλαντή δεν θα ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί στο GTNM 5 και την κριτική επιτροπή λίγο μετά την πρεμιέρα του reality. Μάλιστα δεν έχασε ευκαιρία να ρίξει για άλλη μια φορά τα «καρφιά» της στην Σοφία Χατζηπαντελή αναφέροντας συγκεκριμένα: «Έχω θέμα μαζί της, γιατί ούτε αυτή είναι φυσική. Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω και να ζητάς φυσικότητα».

Η Ραμόνα Βλαντή, σχολίασε επίσης και τις διαγωνιζόμενες και αναφέρθηκε στα πρόσωπα που ξεχώρισε η ίδια... Αυτές ήταν η κυρία Τίτσα και η Εύα, η κύπρια με τα φουντωτά μαλλιά που απάντησε αρνητικά στην ερώτηση του Γιώργου Καράβα αν θα δεχόταν να τα ξυρίσει σε περίπτωση που της το ζητούσαν στο στάδιο του make-over.

Τέλος, σχολίασε και την εμφάνιση της πρώτης διαγωνιζόμενης, της 47χρονης που το βράδυ εργάζεται σε απορριμματοφόρο και το πρωί πηγαίνει σχολείο αναφέροντας: «Δεν κάνει η κοπέλα αυτή. Αυτά που έχει περάσει στη ζωή της τα βγάζω στην άκρη. Δεν μπορεί να μην έχεις δεχτεί την Ιωάννα Μπέλα και να δεχτείς την κυρία, ήταν όλα ψεύτικα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση