ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Quinta Brunson: Η πρώτη μαύρη γυναίκα που κέρδισε Emmy καλύτερης κωμικής ηθοποιού εδώ και 40 χρόνια

Η Quinta Brunson παρέλαβε το βραβείο της στη σκηνή κατά τη διάρκεια των 75ων βραβείων Emmy στο Peacock Theatre στο L.A.

Μαρία Καραμάνου

Η Quinta Brunson πήρε το βραβείο Emmy τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου για την καλύτερη ηθοποιό σε κωμική σειρά, και έγινε η πρώτη μαύρη ηθοποιός που κέρδισε την κατηγορία από το 1981, όταν κέρδισε η σταρ των «The Jeffersons», Isabel Sanford.

Η Brunson κέρδισε για την ερμηνεία της στην κωμική σειρά του ABC «Abbott Elementary», την οποία δημιούργησε και υπηρετεί ως συγγραφέας.

«Μου αρέσει να κάνω το «Abbott Elementary» τόσο πολύ και είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να ζήσω το όνειρό μου και να παίξω κωμωδία», είπε η Quinta καθώς πάλευε μέσα σε δάκρυα κατά την ομιλία της αποδοχής.

Photo By @licencemagazine On Instagram

Κρατώντας το αγαλματίδιο της, συνέχισε να εκφράζει την αγάπη της για την κωμωδία, λέγοντας, «Είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να το αποκτήσω». Συνέχισε λέγοντας ότι αγαπά επίσης «Όλη την οικογένειά της», μαζί με τον σύζυγό της και το καστ της «Abbott Elementary».

Η Quinta είναι επίσης υποψήφια στα 75α Βραβεία Emmy για την guest ηθοποιό σε μια κωμική σειρά για το επεισόδιο του «Saturday Night Live» που παρουσιάστηκε, και το «Abbott Elementary» είναι υποψήφιο για την εξαιρετική κωμική σειρά Emmy.

Τώρα, δύο φορές βραβευμένη με Emmy, η Quinta κέρδισε προηγουμένως το 2022 για εξαιρετικό σενάριο σε μια κωμική σειρά για τη δουλειά της στο «Abbott». Ήταν υποψήφια για την εξαιρετική ηθοποιό σε μια κωμική σειρά την ίδια χρονιά, αλλά έχασε από τον σταρ του «Hacks» Jean Smart.

Το «Abbott Elementary» είναι μία κωμωδία στο χώρο εργασίας που ακολουθεί μια ομάδα δασκάλων σε ένα δημόσιο σχολείο στη Φιλαδέλφεια που, παρά την έλλειψη πόρων, εργάζονται για να βοηθήσουν τους μαθητές τους να πετύχουν.

Δείτε το βίντεο εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση