ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Emmy 2023: Ο Matthew Perry τιμήθηκε με ειδικό αφιέρωμα

Ο ηθοποιός έμεινε στη μνήμη των βραβείων Emmy 2023, όταν οι Charlie Puth και The War and Treaty ερμήνευσαν το θεματικό τραγούδι Friends.

Μαρία Καραμάνου

Οι θαυμαστές του Matthew Perry θα είναι πάντα δίπλα του και αυτό φάνηκε στα Emmy 2023. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής των Emmys 2023 στις 15 Ιανουαρίου, ο αείμνηστος σταρ των Friends έλαβε ένα συγκινητικό αφιέρωμα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της κατηγορίας in memoriam.

Οι τραγουδιστές Charlie Puth και The War and Treaty άρχισαν να ερμηνεύουν μια εκδοχή του αγαπημένου θεματικού τραγουδιού του NBC «I'll Be There for You» στη σκηνή, ενώ η φωτογραφία του Perry ήταν η τελευταία που αναβόσβηνε κατά τη διάρκεια του συγκινητικού μοντάζ.

Ο Perry - ο οποίος πέθανε στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών - έμεινε στη μνήμη μαζί με περισσότερους σταρ τον περασμένο χρόνο, όπως οι Angus Cloud, Angela Lansbury, Stephen «tWitch» Boss, Kirstie Alley, Ron Cephas Jones και Treat Williams.

Εκτός από τους μουσικούς ερμηνευτές, ο Anthony Anderson ήταν έτοιμος για τα Emmy ως οικοδεσπότης της τελετής, με παρουσιαστές όπως η Tina Fey, η Ellen Pompeo, η Christina Applegate και περισσότεροι εμβληματικοί τηλεοπτικοί αστέρες.

Η τελευταία επανάληψη των τιμώμενων έργων των Emmy κυμαινόταν από τον Ιούνιο του 2022 έως τον Μάιο του 2023, αφού η τελετή αναβλήθηκε από τον Σεπτέμβριο λόγω της απεργίας των ηθοποιών και των συγγραφέων.

Στο παρελθόν, οι θεατές είχαν διαφωνήσει με τον τρόπο με τον οποίο τα Emmy χειρίστηκαν την κατηγορία in memoriam. Τον Σεπτέμβριο του 2022, πολλοί θεατές έκριναν το σόου επειδή άφησε έξω την Olivia Newton-John —η οποία πέθανε σε ηλικία 73 ετών— από την τηλεοπτική μετάδοση παρά τις τηλεοπτικές της πιστώσεις στο Sordid Lives: The Series, Bette, Murphy Brown και Ned and Stacey, καθώς και καμέο στο Dancing With the Stars και στο RuPaul's Drag Race.

Στον ιστότοπό τους, η Ακαδημία Τηλεόρασης είπε ότι, ενώ μπορούν να συμπεριλάβουν μόνο έναν περιορισμένο αριθμό αστεριών που μεταδίδονται στην ετήσια τηλεοπτική τους ενότητα στο τμήμα αναμνηστικών, ελπίζουν ότι η διαδικτυακή βάση δεδομένων τους, η οποία ξεκίνησε το 2009, «θα παρέχει έναν χώρο για την αναγνώριση της κοινότητας της τηλεόρασης ως σύνολο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση