ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα με πέδιλα και ψάθινη τσάντα

Πώς θα ντυνόταν η Καρσερά αν συνόδευε τον Χριστοδουλίδη στην Ινδία;

Η Πρώτη Κυρία δεν συνόδευσε τον Πρόεδρο στη Μουμπάι, αλλά με λίγη βοήθεια από το AI φανταστήκαμε το απόλυτο Bollywood-inspired fashion moment της.

Μαρία Καραμάνου

Μαρία Καραμάνου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ινδία για την επίσημη κρατική του επίσκεψη, με τη Μουμπάι να τον υποδέχεται με τιμές αρχηγού κράτους, κόκκινα χαλιά, παραδοσιακά τελετουργικά και… looks που έγιναν viral. Από το iconic Nehru vest μέχρι το παραδοσιακό κασκόλ και τις «Bollywood» στιγμές της υποδοχής του, ο Πρόεδρος κατάφερε χωρίς καν να το προσπαθήσει ιδιαίτερα να χαρίσει στο internet ένα από τα πιο διασκεδαστικά στιγμιότυπα.

Ωστόσο, από το ταξίδι απουσίαζε η Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά, η οποία δεν τον συνόδευσε στην επίσημη επίσκεψη και κάπου εκεί γεννήθηκε η μεγάλη απορία, αν ήταν εκεί… πώς ακριβώς θα ντυνόταν;

Γιατί μεταξύ μας, η Ινδία δεν είναι απλά ένας προορισμός, είναι μόδα, χρώματα, μεταξωτά υφάσματα, χρυσές λεπτομέρειες, glamorous παραδοσιακά looks και Bollywood κομψότητα παντού. Και κάπως έτσι, με μία μικρή βοήθεια από το AI, είπαμε να λύσουμε τη δική μας απορία… αλλά μάλλον και τη δική σας.

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα φανταζόμαστε την Πρώτη Κυρία να εμφανίζεται με κάτι υπερβολικά θεατρικό. Η Φιλίππα Καρσερά έχει ένα πολύ συγκεκριμένο sophisticated style προφίλ με καθαρές γραμμές, κομψό tailoring και minimal chic αισθητική. Οπότε τη φανταζόμαστε είτε με ένα αέρινο silk saree σε champagne ή παστέλ χρυσή απόχρωση με διακριτικά embroidery στοιχεία, είτε με ένα modern indo-western look. Κάτι σαν tailored μακρύ jacket τύπου sherwani πάνω από wide leg παντελόνα, με χρυσά κοσμήματα και sleek low bun.

Γιατί η Καρσερά δύσκολα θα πήγαινε full traditional Bollywood στυλ, θα κρατούσε σίγουρα τη γνωστή αισθητική της, αλλά με μικρές ινδικές λεπτομέρειες που θα έδειχναν σεβασμό στην κουλτούρα της χώρας, και μεταξύ μας; τη βλέπουμε από τώρα να αποθεώνεται στο Pinterest. Τώρα δεν ξέρουμε αν θα το υποστήριζε αλλά το σίγουρο είναι ότι… τώρα θέλουμε επίσημη επίσκεψη στην Ινδία part two με το Προεδρικό ζεύγος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση