ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Πώς η Taylor Swift έγινε αιτία για να ανοίξουν μπαρ για... χωρισμένους

Κι όμως, αν δεν έχεις χωρίσει τότε μάλλον δεν μπορείς να επισκεφτείς το πολυσυζητημένο -πλέον- μπαρ της σταρ.

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η Τaylor Swift να μιλάει για τον έρωτα μέσα από τα τραγούδια της, ωστόσο για να είμαστε ειλικρινείς, έχει ταυτιστεί κυρίως με τις χωρισμένες ψυχές. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, πολίτες του Σικάγου και μάλλον θαυμαστές της σταρ αποφάσισαν να "εκμεταλλευτούν την φήμη και το τραγούδι της «Bad Blood» και ενόψει Αγίου Βαλεντίνου, να ανοίξουν ένα μπαρ με το ίδιο όνομα.

Το εν λόγω μπαρ, το οποίο λόγω της ιδιαίτερότητάς του έγινε αμέσως viral, θα υποδέχεται χωρισμένους και θα λειτουργεί από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου.

Η γνωστοποίηση του γεγονότος έγινε μέσω Instagram την περασμένη Παρασκευή από μια ομάδα  εκδηλώσεων με όνομα BucketListers και μέσα από αυτήν, έγινε ξεκάθαρο πως πηγή έμνευσης αποτέλεσε η τραγουδίστρια.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αν δεν είναι single και θες να επισκεφτείς το μπαρ, τότε θα έχεις την δυνατότητα - αρκεί να πληρώσεις είκοσι δολάρια!

«Είτε θέλετε να τραγουδήσετε για τον σύντροφό σας, για εκείνους που δεν ήταν ποτέ δικοί σας, για εκείνους με τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να ξανασμίξετε, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς» γράφουν οι διοργανωτές, ενώ προσθέτουν ότι εκτός από μουσική και ποτό, όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την δυνατότητα να την πρόβλεψη των ταρώ από κάποιον που θα εργάζεται εκεί.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση