ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Πώς άλλαξε την Kate Middleton ο καρκίνος

«Δεν είναι τόσο δυνατή ή τόσο γυμνασμένη όσο ήταν πριν υποβληθεί σ’ αυτήν τη θεραπεία», δήλωσε ο Charles de Saint-Sauveur.

Μαρία Καραμάνου

Η επιστροφή της Kate Middleton στο προσκήνιο μετά από έξι μήνες απουσίας στο Trooping the Colour, το Σάββατο 15 Ιουνίου, αποτέλεσε αντικείμενο συζητήσεων και ανησυχίας. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, γνωστή για τη λαμπερή της παρουσία και την αίσθηση καθήκοντος, εμφανίστηκε πιο αδύνατη και καταβεβλημένη, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης.

Η Kate Middleton, γνωστή για την αψεγάδιαστη εικόνα και το χαμόγελό της, δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Η δημόσια εμφάνισή της στο Trooping the Colour, παρόλο που προκάλεσε χαρά στους θαυμαστές της, ανέδειξε τις αλλαγές που έχει υποστεί η υγεία της. Η πριγκίπισσα, αν και προσπαθούσε να κρύψει την κατάστασή της, δεν μπόρεσε να αποκρύψει την απώλεια βάρους και την καταπόνηση που έδειχνε στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με τον Charles de Saint-Sauveur, επικεφαλής του διεθνούς τμήματος της Le Parisien, ο καρκίνος έχει επηρεάσει την εικόνα της Kate Middleton, προσδίδοντάς της ένα στοιχείο τραγωδίας που την φέρνει πιο κοντά στην αείμνηστη πριγκίπισσα Diana. Η σύγκριση αυτή είναι συγκινητική, καθώς η Kate, όπως και η Diana, αγγίζει τις καρδιές των ανθρώπων με τη γενναιότητα και την αξιοπρέπεια της.

Η εμφάνιση της Kate στο Trooping the Colour ήταν μια πραγματική δοκιμασία. Η βασιλική εμπειρογνώμονας Katie Nicholl ανέφερε στο Entertainment Tonight ότι η πριγκίπισσα στάθηκε όρθια για πολλή ώρα, παρά την καταπόνησή της. Υπήρξε μια στιγμή κατά τη διάρκεια της παρέλασης όπου της προσφέρθηκε ένα κάθισμα, το οποίο δέχτηκε με ευγνωμοσύνη, αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι πλέον τόσο δυνατή ή γυμνασμένη όσο πριν την θεραπεία.

Η μητέρα του George, της Charlotte και του Louis χρειάζεται τώρα ξεκούραση και είναι απίθανο να εμφανιστεί ξανά δημοσίως για αρκετό καιρό. Η γενναιότητα της Kate και η απόφασή της να αντιμετωπίσει τη νόσο με αξιοπρέπεια είναι παραδειγματική, δείχνοντας σε όλους τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.

Παρά την αλλαγή στην εικόνα της, η δημοτικότητα της Kate Middleton παραμένει υψηλή. Ο Charles de Saint-Sauveur επιβεβαιώνει ότι η πριγκίπισσα είναι πολύ δημοφιλής, έχοντας καταφέρει να μην πιαστεί ποτέ σε κάποιο σφάλμα. Η αίσθηση του καθήκοντος και η δέσμευσή της προς τη βασιλική οικογένεια και το κοινό συνεχίζουν να την καθιστούν αγαπητή.

Η Kate Middleton παραμένει ένα σύμβολο κομψότητας, θάρρους και αφοσίωσης, συνεχίζοντας να εμπνέει τους θαυμαστές της και να κρατά ζωντανή την κληρονομιά της βασιλικής οικογένειας. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση