ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Πρώην παίκτρια ριάλιτι μέσα από τη φυλακή: ''Θέλω να πληρώσει για όλα ο σύντροφός μου''

Όσα αποκάλυψε το μοντέλο μέσα από την φυλακή

newsroom must

Στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης, έπεσε πρόσφατα γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι. Η ίδια, αν και κράτησε αρχικά χαμηλούς τόνους, αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της μέσα από την φυλακή και να αποκαλύψει την δική της εκδοχή - στην οποία ευθύνεται αποκλειστικά ο σύντροφός της.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Πώποτα και Άρια Καλύβα, το μοντέλο είπε: «Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση» και έπειτα πρόσθεσε: «Προσπαθώ να είμαι καλά. Εδώ μέσα δεν έχω και πολλές επιλογές.

Επειδή βλέπω σε όλα τα μίντια να παίζει το ίδιο μοτίβο με τον ίδιο τίτλο “Μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνη”, θέλω να διαχωρίσω την κατάσταση και να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά. Το ακριβές και ορθό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με την κοκαΐνη. Ούτε με ναρκωτικές ουσίες, ούτε με τη μεταφορά, ούτε γνώση της συχνότητας της χρήσης, ούτε τίποτε από όλα αυτά.

Το ότι γνώριζα για μία προσωπική χρήση του συντρόφου μου, η οποία υπήρξε παλιότερα και για την οποία είχαμε τσακωθεί πολλές φορές, με αποτέλεσμα να χωρίσουμε και να επιστρέψω τουλάχιστον δύο με τρεις φορές στο πατρικό μου, με αυτό που βλέπω να βγαίνει – εκτός του ότι έχω καταστραφεί-είναι σαν να με δικάζουν για κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Το να βλέπω ότι συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών, παρόλο που ούτε καπνίζω, ούτε πίνω, είναι αδιανόητο. Ισοδυναμεί με φόνο και το καταδικάζω. Σκοτώνεις κόσμο με το να μοιράζεις ναρκωτικά» σημειώνει χαρακτηριστικά η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση