ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος: «Ο πρώην βασιλιάς είναι «θύμα πραξικοπήματος» της Σοφίας»

Στο πλευρό του τον τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος στέκεται η πρώην ερωμένη του

Στο πλευρό του τον τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος στέκεται η πρώην ερωμένη του Κορίνα Τσου Ζάιν Βίτγκενσταϊν.

Μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό Paris Match ισχυρίζεται ότι η βασιλική οικογένεια έκανε «πραξικόπημα» κατά του Χουάν Κάρλος ο οποίος βρίσκεται πλέον στο Αμπού Ντάμπ αυτοεξόριστος και για όλα αυτά ευθύνεται η σύζυγός του Σοφία και ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι.

Η πρώην ερωμένη του λοιπόν αναφέρει ότι ο τέως βασιλιάς της είχε μιλήσει για τις ανησυχίες του επειδή η Σοφία και το βασιλικό περιβάλλον βιάζονταν να ανεβάσουν τον Φελίπε στον θρόνο ενώ ο πρώην πρωθυπουργός ήθελε «να τον ευνουχίσει και να αποδυναμώσει τη μοναρχία».
«Το σχέδιό της λειτούργησε. Έγινα έτσι μια νέα Γουόλις Σίμπσον, που αποσταθεροποίησε τη μοναρχία και τον βασιλιά, αν και η αλήθεια είναι ότι το κακό προερχόταν από τον άμεσο περίγυρό του»

Ακόμα τονίζει ότι είναι ανεύθυνο από μέρους της βασιλικής οικογένειας εν μέσω πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση της υγείας του τέως βασιλιά να τον διώχνουν με τέτοιο τρόπο. «Σε μια κρίση τέτοιας έκτασης η βασιλική οικογένεια θα έπρεπε να μείνει ενωμένη» Καταγγέλλει ακόμα ότι ενώ διατηρούσε σχέση με τον Χουάν Κάρλος είχε δεχτεί τηλεφωνήματα από τις ισπανικές μυστικές υπηρεσίες. «Τέτοια πράγματα συμβαίνουν σε απολυταρχικά καθεστώτα, όχι σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση