ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Πριγκίπισσα Diana: Ανοίγει ξανά ο μυστικός φάκελος θανάτου της

Σε νέο ντοκιμαντέρ ανοίγει ξανά ο μυστικός φάκελος θανάτου της πριγκίπισσας Diana

Μαρία Σάββα

Πριν 25 χρόνια στις, 31 Αυγούστου, έγινε το τραγικό δυστύχημα που σκότωσε την πριγκίπισσα Diana και οι Βρετανοί δεν θα σταματήσουν ποτέ να ψάχνουν καινούργια στοιχεία για τον θάνατό της. μάλιστα, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ θα δούμε πολλά αποκαλυμμένα μυστικά από έρευνες που έγιναν ανάμεσα στην Γαλλία και την Βρετανία. Αυτό είναι κάτι που κάνει τους δύο της γιούς, William και Harry φαίνονται άκρως ενοχλημένοι, αφού δεν τους ζητήθηκε ούτε καν η άποψη τους.

Το Channel 4 θα είναι το κανάλι στο οποίο θα πάιζει το ντοκιμαντέρ στο οποίο θα ανοιχτεί ξανά ο φάκελος τον ερευνών για εκείνη την θλιβερή νύχτα της 31ης Αυγούστου στην γέφυρα Pont de l’Alma στην Γαλλία, όπου σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα η Diana και ο σύντροφός της, Dodi Fayed.

Η εκπομπή θα είναι χωρισμένη σε 4 μέρη, και θα φέρει στο φως τα τελικά πορίσματα, από την αστυνομία της Γαλλίας το 1997 και δεύτερον από την βρετανική αστυνομία το 2004. Θα αποκαλυφθούν άγνωστα στους περισσότερους στοιχεία για τις εκτιμήσεις της αστυνομίας καθώς και καταθέσεις μαρτύρων.

Στην εκπομπή θα αναφερθούν και όλες οι θεωρίες «συνομωσίας» που είδαν όλα αυτά τα χρόνια το φως της δημοσιότητας. Τέλος πρόκειται να απαντηθεί το δημοφιλές ερώτημα «ποιος σκότωσε την Diana;» το οποίο πλανόταν για πολλά χρόνια στα διεθνή media.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Diana  |  royals  |  Ντοκιμαντέρ  |  Αγγλία  |  celebs  |  gossip  |  lifestyle

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση