ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Πρίγκιπας William: Βρέθηκε να «τα πίνει»

Ευδιάθετος, καθόταν και έπινε μπύρες με τον ιδιοκτήτη της ομάδας «Wrexham», ηθοποιό του Hollywood Rob McElhenney.

Μαρία Καραμάνου

Με χαρούμενη διάθεση και φωτεινό χαμόγελο, ο πρίγκιπας William επισκέφθηκε την Ουαλία την Παρασκευή 1η Μαρτίου για να συμμετάσχει στα εορταστικά για τον προστάτη της χώρας, τον Άγιο Δαβίδ. Στη μικρή πόλη Ρέξαμ συναντήθηκε με τον Αμερικανό ηθοποιό Rob McElhenney, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας μαζί με τον ηθοποιό Ryan Reynolds.

Οι δυο τους επισκέφθηκαν τη διάσημη παμπ The Turf, η οποία βρίσκεται δίπλα στα γραφεία της ομάδας Wrexham AFC, και απόλαυσαν ένα ποτήρι ουίσκι Four Walls.

Εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τον Βρετανό πρίγκιπα να απολαμβάνει ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας και να αστειεύεται με τον Αμερικανό ηθοποιό και τον ιδιοκτήτη της παμπ. Ο βρετανικός τύπος σχολιάζει ότι ο διάδοχος του θρόνου δεν παρέστη στο μνημόσυνο του νονού του, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Παρότι το όνομά του ήταν στο πρόγραμμα και ήταν προγραμματισμένο να διαβάσει ένα εδάφιο από την Αγία Γραφή, ακύρωσε την παρουσία του μόλις 46 λεπτά πριν την έναρξη της τελετής για προσωπικούς λόγους. 

Κατά την παραμονή του στο Ρέξαμ, ο πρίγκιπας William επισκέφθηκε το γήπεδο της τοπικής ομάδας και φωτογραφήθηκε με ποδοσφαιριστές και πολίτες. Ένα μικρό κορίτσι, παρόν με τους γονείς του, προσέφερε στον πρίγκιπα ένα λουλούδι. Ο Rob επιφύλαξε μια έκπληξη για τον μελλοντικό βασιλιά: μια κόκκινη φανέλα της ομάδας με το όνομα «William» στο πίσω μέρος.

Παρά τις δηλώσεις για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας της Wrexham, ο πρίγκιπας δεν έκανε καμία αναφορά στη σύζυγό του, την Kate, η οποία αναρρώνει από μυστηριώδη επέμβαση στην εξοχική τους κατοικία Adelaide Cottage. Παρά τις φήμες και τις θεωρίες συνωμοσίας που πληθαίνουν ενώ η σιωπή του παλατιού διατηρείται σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, η εκπρόσωπος Τύπου της πριγκίπισσας έκανε μια λιτή δήλωση στην αμερικανική Page Six, επιβεβαιώνοντας πως «H πριγκίπισσα είναι καλά και θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που ήδη έχουν ανακοινωθεί».

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση