ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Πρίγκιπας Harry: To μήνυμα που έγραψε για τη Diana

Η αφιέρωση σε παιδικό βιβλίο για τα παιδιά που έχασαν τους γονείς του από covid-19.

newsroom must

Ο πρίγκιπας Harry έγραψε τον πρόλογο σε ένα παιδικό βιβλίο, το  ‘Hospital by the Hill’. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι για τα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ο ίδιος θέλησε να μεταφέρει τη δική του εμπειρία με ένα συγκινητικό κείμενο.

Το ‘Hospital by the Hill’ είναι η ιστορία ενός νέου ανθρώπου που προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ιδέα ότι η μητέρα του που ήταν στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει πεθάνει. Είναι μία ιστορία που "μιλά" σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν το πένθος αλλά και την απώλεια ενός τόσο κοντινού προσώπου και γι' αυτό ο δούκας του Sussex θέλησε να το στηρίξει προσωπικά.

Ο Harry τίμησε την μητέρα του για ακόμα μια φορά, γράφοντας ένα τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα για τη πριγκίπισσα Diana που έχασε όταν ήταν ακόμη 12 ετών.

"Εάν διαβάζεις αυτό το βιβλίο επειδή έχασες τον γονιό σου ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σου, κι ενώ εύχομαι να μπορούσα να σε αγκαλιάσω αυτή τη στιγμή, ελπίζω αυτή η ιστορία να μπορεί να σου παρέχει την παρηγοριά ότι δεν είσαι μόνος" .
"Όταν ήμουν νεαρό αγόρι, έχασα τη μαμά μου. Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να το πιστέψω ή να το αποδεχτώ και άφησε μια τεράστια τρύπα μέσα μου. Ξέρω πως αισθάνεσαι και θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι με την πάροδο του χρόνου αυτή η τρύπα θα γεμίσει με πολλή αγάπη και υποστήριξη. Όλοι αντιμετωπίζουμε την απώλεια με διαφορετικό τρόπο, αλλά όταν ένας γονιός πάει στον παράδεισο, μου έχουν πει ότι το πνεύμα τους, η αγάπη τους και οι αναμνήσεις τους δεν πάνε. Μένουν για πάντα μαζί σου και μπορείς να τις κρατήσεις για πάντα. Ανακάλυψα ότι αυτό είναι αλήθεια", ήταν το μήνυμα που έγραψε.

Το βιβλίο "Hospital by the Hill" θα κυκλοφορήσει στην Μεγάλη Βρετανία και θα είναι δωρεάν σε κάθε παιδί που επηρεάστηκε από την απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση