ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Πρίγκιπας Harry: Σκέφτεται να γίνει πολίτης των ΗΠΑ

«Αγαπώ την κάθε μέρα που περνάει», δήλωσε.

Μαρία Καραμάνου

Η σκέψη να γίνει πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών έχει περάσει από το μυαλό του πρίγκιπα Harry. Μάλιστα, ο Δούκας του Sussex, 39 ετών, μίλησε με τον Will Reeve του «Good Morning America's» αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του εορτασμού του One Year to Go του Invictus Games Vancouver Whistler 2025 στον Καναδά. Ο Ριβ ρώτησε πώς απολάμβανε τη ζωή στις ΗΠΑ, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισαν στην πολιτεία καταγωγής τους, την Καλιφόρνια το 2020, αφού αποχώρησαν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Είναι καταπληκτικό», είπε ο πρίγκιπας. «Αγαπώ την κάθε μέρα που περνάει».

Ο Reeve ρώτησε αν ο Harry νιώθει Αμερικανός, με το οποίο γέλασε και απάντησε, «Νιώθω Αμερικανός; Εμ, όχι. Δεν ξέρω πώς νιώθω».

Ο πρίγκιπας είπε ότι είχε σκεφτεί να γίνει πολίτης των ΗΠΑ, αλλά δεν ήταν «υψηλής προτεραιότητας» στα σχέδια του.  Αναφερόμενος στο χειμερινό προπονητικό στρατόπεδο Invictus Games στο οποίο επικεντρώθηκε αυτή την εβδομάδα, ο πρίγκιπας είπε, «Είμαι εδώ δίπλα σε αυτούς τους τύπους και η αμερικανική υπηκοότητα είναι μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που είναι υψηλή προτεραιότητα για μένα αυτή τη στιγμή».

Αφού η Meghan και ο πρίγκιπας ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017, το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι σχεδίαζε να γίνει πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου μετά τον βασιλικό τους γάμο. Αν και δεν ολοκλήρωσε την αυστηρή διαδικασία, η Δούκισσα του Sussex μίλησε για τη δυσκολία των εξετάσεων υπηκοότητας του Ηνωμένου Βασιλείου σε ένα επεισόδιο του podcast της Archetypes.

Η Meghan είχε αποκαλύψει, «Αυτή η εξέταση υπηκοότητας είναι τόσο δύσκολη. Σπούδαζα γι' αυτήν και θυμάμαι ότι είπα "Θεέ μου". Ρωτούσα τον σύζυγό μου, "Το ήξερες αυτό; Το ήξερες αυτό;" Και ο κόσμος είπε, "Ω, δεν είχα ιδέα"».

Όπως εξηγείται στον κυβερνητικό ιστότοπο, το «Life in the U.K», το τεστ δίνει στους υποψήφιους 45 λεπτά για να απαντήσουν σε 24 ερωτήσεις σχετικά με τα βρετανικά ήθη και έθιμα, ένα υποχρεωτικό μέρος της διαδικασίας αίτησης για να γίνουν πολίτες της Αγγλίας.

Ο πρίγκιπας έχει επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία τρία χρόνια, με την πιο πρόσφατη πτήση στη χώρα του μετά την είδηση της διάγνωσης καρκίνου του πατέρα του, Βασιλιά Κάρολου, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς έμαθε για πρώτη φορά τη διάγνωση του καρκίνου του πατέρα του ο Harry απάντησε, «Του μίλησα. Και πήδηξα σε ένα αεροπλάνο και πήγα να τον δω όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Κοίτα, αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο, να πάω να τον δω και να περάσω κάθε χρόνο μαζί του — είμαι ευγνώμων για αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για την άποψή του για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, είπε, «Αυτό μένει ανάμεσα σε μένα και σε αυτόν».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση