ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Πρίγκιπας Harry: Όλες οι λεπτομέρειες για την πολύαναμενόμενη αυτοβιογραφία του

Ο επίσημος τίτλος, το εξώφυλλο και η ημερομηνία κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του

Μαρία Σάββα

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, το Penguin Random House αποκάλυψε πληροφορίες για το επερχόμενο βιβλίο του πρίγκιπα Harry, επιβεβαιώνοντας αναφορές για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία θα είναι στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Με τον τίτλο Spare, το βιβλίο των 416 σελίδων, θα περιλαμβάνει την ιστορία του Harry τη οποία θα διηγηθεί με «ακατέργαστη, ακλόνητη ειλικρίνεια», δήλωσε ο Penguin Random House σε μια δήλωση, προσθέτοντας ότι το βιβλίο είναι «μια έκδοση γεμάτη διορατικότητα, αποκάλυψη, αυτοεξέταση και σοφία που κερδήθηκε με κόπο για την αιώνια δύναμη της αγάπης πάνω στη θλίψη».

Το εξώφυλλό του βιβλίου παρουσιάζει μια κοντινή εικόνα του προσώπου του, κοιτάζοντας ευθεία με ένα απαλό φωτισμό στο πίσω μέρος της φωτογραφίας. «Για τον Harry, αυτή είναι επιτέλους η ιστορία του», είπαν οι εκδότες.

Ο εκδότης συνέχισε σημειώνοντας ότι το Spare θα μεταφέρει τους αναγνώστες αμέσως πίσω σε μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του εικοστού αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη και φρίκη.

«Καθώς η Νταϊάνα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αναπαυόταν, δισεκατομμύρια αναρωτήθηκαν τι σκέφτονταν και αισθάνονταν οι πρίγκιπες αλλά, και πώς θα εξελισσόταν η ζωή τους από εκείνο το σημείο και μετά», δήλωσε ο Penguin Random House.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση