ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του ρατσιστή στο παλάτι

Ο Piers Morgan μέσω της εκπομπής του έκανε πολλές αποκαλύψεις για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και για το βιβλίο του Omid Scobie.

Μαρία Καραμάνου

Η αποκάλυψη που έγινε μέσω της εκπομπής του Pierce Morgan για τη βασιλική οικογένεια και το μεγάλο θέμα με τα ρατσιστικά σχόλια προς τον γιο της Meghan Markle και του Harry, προσθέτει νέα στοιχεία στον χαρακτήρα της συζήτησης γύρω από το θέμα του χρώματος του δέρματος του πρίγκιπα Άρτσι. 

Ο πρίγκιπας Άρτσι, ο πρίγκιπας Harry, και η Meghan Markle έχουν είναι και συνεχίζουν να είναι αντικείμενο δημόσιας προσοχής και συζήτησης σχετικά με διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων της φυλετικής ισότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Σύμφωνα με τον Morgan, τα εν λόγω πρόσωπα είναι ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και η πριγκίπισσα Kate Middleton, σύζυγος του πρίγκιπα William, του μεγαλύτερου αδελφού του πρίγκιπα Harry.

Η προσθήκη αυτή στην εξέλιξη της ιστορίας προκαλεί ακόμη περισσότερη προσοχή και ερωτήματα γύρω από την πορεία της βασιλικής οικογένειας και τις εσωτερικές της δυναμικές. Το γεγονός ότι ο συγγραφέας Omid Scobie δεν κατονομάζει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην τελική έκδοση του βιβλίου του ανακατεύει ακόμα περισσότερο τα νερά της δημόσιας συζήτησης.

Μάλιστα, στην τελική έκδοση του βιβλίου περιλαμβλανεται το απόσπασμα, «Παρόλο που η Meghan Markle και ο βασιλιάς Κάρολος αντάλλαξαν επιστολές για πιθανή ασυνείδητη προκατάληψη εντός της οικογένειας, αφού αποκαλύφθηκε ότι ο (όνομα) συμμετείχε σε τέτοιες συζητήσεις για τον Άρτσι, ο (όνομα) απέφυγε να συζητήσει το θέμα με τον (όνομα)».

Η προσθήκη των ονομάτων σε ορισμένα αντίτυπα του βιβλίου που μεταφράστηκαν στα ολλανδικά και κυκλοφόρησαν στην Ολλανδία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη συζήτηση. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την επίσημη εκδοτική πολιτική και να δημιουργήσει ερωτηματικά για τον τρόπο που διαχειρίζονται και παρουσιάζονται οι εκδοτικές πληροφορίες, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο ευαίσθητα θέματα.

Ο Piers Morgan, σε ένα tweet του αποκάλυψε πως, «Ειλικρινά, αν οι Ολλανδοί που αναζητούν το βιβλίο σ’ ένα βιβλιοπωλείο, μπορούν να το πάρουν και να δουν αυτά τα ονόματα, τότε εσείς, οι Βρετανοί που πληρώνετε πραγματικά για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, έχετε το δικαίωμα να το μάθετε επίσης».

Η απόφαση του εκδοτικού οίκου Xander Publishers να παγώσει τις πωλήσεις του βιβλίου έρχεται σε αντίθεση με την αρχική ανακοίνωση του συγγραφέα Omid Scobie για την απόσυρση των ονομάτων στην ολλανδική έκδοση. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση