ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Beyonce: Η μητέρα της έδωσε απάντηση στα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε

Χαρακτήρισε όσους κατηγορούν την κόρη της ως «ηλίθιους» και «αδαείς».

Μαρία Καραμάνου

Η αντίδραση της μητέρας της Beyoncé, Tina Knowles, στις κριτικές που δέχθηκε η κόρη της είναι ένα δυνατό μήνυμα κατά του ρατσισμού και των ανοησιών που εκδηλώνονται μέσω των social media. Η υπεράσπιση της Beyoncé και η αναφορά σε ρατσιστικά σχόλια αντικατοπτρίζουν τη συνειδητοποίηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν πολλοί καλλιτέχνες σχετικά με την εικόνα τους, ιδίως όσον αφορά την εμφάνιση και το χρώμα του δέρματος.

Η Τina Knowles επέλεξε να αναδείξει την ανοησία και την αδιαφέρεια των σχολίων που επικεντρώνονται στο χρώμα του δέρματος, καλώντας τα «ηλίθια» και «αδαή». Η υποστήριξή της προς την κόρη της αντιπροσωπεύει μια ισχυρή προάσπιση ενάντια στον ρατσισμό και στις επικίνδυνες προκαταλήψεις που εξακολουθούν να υπάρχουν στην κοινωνία.

Μάλιστα η μητέρα της Beyonce δήλωσε πως, «Κάνει μια ταινία, που λέγεται Αναγέννηση, όπου όλο το θέμα είναι ασημένιο με ασημένια μαλλιά, ασημένιο χαλί και προτεινόμενη ασημένια ενδυμασία και εσείς οι βλάκες αποφασίζετε ότι προσπαθεί να γίνει λευκή γυναίκα και να κάνει πιο λευκό το δέρμα της; Πόσο λυπηρό είναι που κάποιοι από τους δικούς της ανθρώπους συνεχίζουν μια ηλίθια ιστορία με μίσος και ζήλια».

Η αντίδραση της Tina Knowles αναδεικνύει τον εξαντλητικό χαρακτήρα της δημόσιας ζωής και την ανάγκη υποστήριξης απέναντι σε ανεδαφικές και αδικαιολόγητες επικρίσεις. Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της Beyoncé αναδεικνύει την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά πίσω από τη σκηνή.

Η αποδοκιμασία των επικρίσεων που επικεντρώνονται στο χρώμα του δέρματος και η έκκληση για αλληλεγγύη αντιπροσωπεύουν ένα δυναμικό μήνυμα κατά του ρατσισμού και της αρνητικότητας στα μέσα επικοινωνίας. Η Tina Knowles κλείνει την ανάρτησή της με μια έκκληση για θετικότητα και αναγνώριση της επιτυχίας των άλλων, ενώ εκφράζει την κούρασή της από την αρνητική ενέργεια που εκφράζεται μέσω των social media.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση