ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Pink: Η καυτή φωτογραφία και το φρουτένιο μπικίνι

Η γυμνή φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media.

Μαρία Καραμάνου

Η διάσημη τραγουδίστρια Pink έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Instagram, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την αυθεντικότητά της. Στις 30 Μαΐου, ανέβασε μια φωτογραφία όπου απολαμβάνει ένα ντους στη φύση.

Με τα χέρια της απλωμένα στον αέρα και ένα χαμόγελο στα χείλη, η Pink αφήνει το νερό να ρέει πάνω στο σώμα της. Έχει διακοσμήσει το σώμα της με σχέδια αστεριών, προσθέτοντας μια προσωπική της πινελιά στην εικόνα. Στο ίδιο post, υπάρχει και μια δεύτερη φωτογραφία όπου βλέπουμε την Pink να κάνει ηλιοθεραπεία χαλαρά, φορώντας ένα διάφανο μπικίνι με ένα σχέδιο μπανάνας πάνω στο στήθος της.

Αυτές οι εικόνες αποτελούν μια δήλωση της αυτοπεποίθησης και της αυθεντικότητας της Pink, που αναδεικνύει την ελευθερία και τη χαρά της να είναι ο εαυτός της. Με τον τρόπο αυτό, κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλο ενθουσιασμό και ανταπόκριση στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.Κάτω από την ανάρτηση της έγραψε, «Σαββατοκύριακα στη λίμνη και ένα νέο γελοίο μαγιό. Αν δεν έχετε κάνει ντους σε εξωτερικό χώρο, ενώ ο σύζυγός σας προσπαθούσε να σας τρομάξει κάθε πέντε λεπτά, δεν έχετε ζήσει!!!!!». Ο Carey Hart, σύζυγός της Pink, σχολίασε την ανάρτηση με τρία emojis με σάλια.

Η Pink, γνωστή και ως Alecia Beth Moore Hart, έχει εδώ και δεκαεπτά χρόνια μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγό της Carey Hart, πρωταθλητή moto cross. Σε μια συνέντευξή της πριν από δύο χρόνια, αποκάλυψε πόσο σημαντική είναι για αυτήν η δέσμευση και η συνεργασία στη σχέση τους.Η τραγουδίστρια εξέφρασε την άποψή της για το γάμο, λέγοντας ότι δεν υπάρχει "κουμπί παραίτησης" στη σχέση τους και ότι προτιμούν να εργάζονται για τη συνέχεια της σχέσης τους. Επίσης, αναφέρθηκε στη σημασία της συμβουλευτικής σχέσεων για ζευγάρια, καθώς μαθαίνει τους συντρόφους να επικοινωνούν μεταξύ τους σε μια κοινή γλώσσα.

Η Pink επίσης μίλησε για τον σύζυγό της ως έναν υποστηρικτικό και ευαίσθητο άνδρα, αντιμετωπίζοντας έτσι τις προκαταλήψεις που μπορεί να υπάρχουν λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης ως μοτοσικλετιστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση