ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Πρίγκιπας Harry: «Και εμείς χαμογελάμε γνωρίζοντας ότι εσύ και ο παππούς είστε ξανά μαζί»

Τα τρυφερά λόγια του πρίγκιπα Harry για την βασίλισσα Ελισάβετ

Μαρία Σάββα

Σε μια πρώτη επίσημη δήλωση μετά τον θάνατο της βασίλισσας, ο εγγονός της, πρίγκιπας Harry την αποχαιρέτησε και επαίνεσε την «αναντικατάστατη χάρη και αξιοπρέπειά της». Ο Harry υποσχέθηκε επίσης να τιμήσει τον πατέρα του στο νέο του ρόλο ως Βασιλιάς Κάρολος Γ'.

Συγκεκριμένα έγραψε, «Γιορτάζοντας τη ζωή της γιαγιάς μου, της Αυτής Μεγαλειότης της Βασίλισσας —και θρηνώντας την απώλειά της— υπενθυμίζουμε σε όλους μας την «καθοδηγητική πυξίδα» που ήταν για τόσους πολλούς στη δέσμευσή της στην υπηρεσία και το καθήκον. Έτυχε παγκόσμιας θαυμασμού και σεβασμού. Η αναντικατάστατη χάρη και η αξιοπρέπειά της παρέμειναν αληθινές σε όλη της τη ζωή και τώρα την αιώνια κληρονομιά της. Ας επαναλάβουμε τα λόγια που είπε μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, λόγια που μπορούν να φέρουν παρηγοριά σε όλους μας τώρα: «Η ζωή, φυσικά, αποτελείται από τους τελευταίους χωρισμούς καθώς και από τις πρώτες συναντήσεις».

«Γιαγιά, ενώ αυτός ο τελικός χωρισμός μας φέρνει μεγάλη θλίψη, είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες μας συναντήσεις—από τις πρώτες παιδικές μου αναμνήσεις μαζί σου, μέχρι να σε συναντήσω για πρώτη φορά ως Γενικό Διοικήτριά μου, μέχρι την πρώτη στιγμή που γνώρισες την αγαπημένη μου γυναίκα και αγκάλιασες τα αγαπημένα σου δισέγγονα. Λατρεύω αυτές τις στιγμές που μοιράζομαι μαζί σας, και τις πολλές άλλες ξεχωριστές στιγμές στο ενδιάμεσο. Μας λείπουμε ήδη πολύ, όχι μόνο εμάς, αλλά και όλου του κόσμου. Και καθώς πρόκειται για τις πρώτες συναντήσεις, τώρα τιμούμε τον πατέρα μου στο νέο του ρόλο ως Βασιλιάς Κάρολος Γ'»

«Σε ευχαριστούμε για τη δέσμευσή σου στην υπηρεσία. Ευχαριστώ για τις καλές συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ για το μολυσματικό χαμόγελό σου»

«Και εμείς, επίσης, χαμογελάμε γνωρίζοντας ότι εσύ και ο παππούς είστε ξανά ενωμένοι τώρα, και οι δύο μαζί εν ειρήνη».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση