ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Πρέπει να δεις την Angelina Jolie ντυμένη μελισσοκόμο

Παραμένει το ίδιο εκθαμβωτική.

newsroom must

Η Jolie ταξίδεψε στη Γαλλία για να παραβρεθεί στην πρώτη ορκομωσία γυναικών που έλαβαν το δίπλωμά τους στη μελισσοκομία.

Το πρόγραμμα αυτό εκπαιδεύει γυναίκες για 30 ημέρες, με αποτέλεσμα σε 5 χρόνια, 50 συμμετέχοντες να έχουν μάθει τη θεωρητική και πρακτική βάση της μελισσοκομίας, αλλά και να ασχοληθούν με τον κλάδο επαγγελματικά, όπως είπε χαρακτηριστικά η UNESCO.

Η Jolie εμφανίστηκε εκεί, φορώντας ένα φόρεμα στην απόχρωση του δέρματος και καφέ πέδιλα, για να συζητήσει με τους συντελεστές του προγράμματος αλλά και να παρουσιάσει τις απόφοιτες της πρώτης τάξης που ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου.

Στη συνέχεια και λίγο μετά την τελετή, η ηθοποιός άλλαξε το εντυπωσιακό της φόρεμα και φόρεσε όπως όλοι, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί, τη γνωστή στολή του μελισσοκόμου, καταφέρνοντας να παραμείνει το ίδιο stylish με πριν, ολοκληρώνοντας το λουκ της με μπότες στην αποχρωση camel.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AJVN (@angelinajolievietnam)

Η Angelina Jolie δεν είναι η πρώτη celebrity που ασχολείται με τη διατήρηση των πληθυσμών των μελισσών, αφού ακολούθησε το παράδειγμα του David Beckham αλλά και του μπασίστα των Red Hot Chili Peppers, Flea. Πιο συγκεκριμένα, ο Beckham λέγεται πως έπαθε τέτοια εμμονή με τη μελισσοκομία την περίοδο της καραντίνας, που δημιούργησε το δικό του μελίσσι στο σπίτι του.

Το ταξίδι της Jolie λαμβάνει χώρα λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση του δικαστηρίου που παραχώρησε την επιμέλεια των παιδιών της σε εκείνη αλλά και στον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, με τον οποίο πλέον δεν θέλει να έχει καμία σχέση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajoliecenter)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση