ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Πρέπει να ακούσεις το νέο τραγούδι της Ariana Grande

Στα μέσα της προωθητικής της καμπάνιας για το album ''Sweetener'' που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, και λίγο πριν κυκλοφορήσει το επίσημο βίντεο κλιπ του τρίτου της single, ''Breathing'', η Ariana Grande αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα νέο single, από ένα νέο album που θα έρθει σύντομα. 

Στο ''Thank U, Next'', η Ari κατονομάζει τους πρώην της και τι πήρε από τον κάθε ένα, αναφέρει τον Mac Miller - που έφυγε από τη ζωή μετά από υπερβολική δόση, πρόσφατα - και τον χαρακτηρίζει ''άγγελο'', και κλείνει λέγοντας πως ο νεός ης έρωτας είναι ο εαυτός της. Και ίσως πρέπει να το λάβουμε υπόψη, πως πρώτα πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, πριν αγαπήσουμε άλλους. 

Αρκετά όμως με τα μελό. 

Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα μισή ώρα πριν ξεκινήσει το Saturday Night Live, όπου πρωταγωνιστεί ο πιο πρόσφατος πρώην της, Pete Davison. Παρ' όλα αυτά, ο Davidson είχε να πει μόνο καλά για την τραγουδίστρια: 

''Είναι ένας υπέροχος, δυνατός άνθρωπος, και της εύχομαι ολόψυχα όλα τα καλά του κόσμου'' 

 

Αυτό είναι το πρώτο single από ένα album που θα έχει το ίδιο όνομα, δηλαδή ''Thank U, Next'', και θα κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ η ίδια επιμένει πως η προώθηση του προηγούμενου album της συνεχίζεται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση