ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο σατέν midi φόρεμα και flat πέδιλα
 

Πού επενδύει η Kylie Jenner 400 χιλιάδες τον μήνα;

Αρκετά ακριβή ζωή το ίδιο και η προστασία

Η Kylie είναι στο επίκεντρο τόσο των δημοσιογράφων όσο και αρκετών επιτήδειων που έχουν ως σκοπό είτε να την κλέψουν ή να της κάνουν κακό.

Άλλωστε η ίδια είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, influencer και τηλεοπτική προσωπικότητα, οπότε πράγματι δεν είναι εύκολο αλλά ούτε και ασφαλές να κυκλοφοράει απροστάτευτη.

Πρόσφατα, ο πατέρας της ή καλύτερα η 2η μητέρα της -αφού από Bruce Jenner έγινε Caitlyn Jenner- αποκάλυψε στη εκπομπή « I’m A celebrity» πόσα χρήματα πληρώνει η κόρη της Kylie Jenner για προστασία και ασφάλεια και ομολογουμένως αν λάβουμε υπόψη μας όλο το "ιστορικό" δεν ξαφνιαστήκαμε.

Η Kylie αποκάλυψε πως ξοδεύει 400.000 χιλιάδες δολάρια -κάπου στα 363 000 χιλιάδες ευρώ- για την προσωπική της ασφάλεια, τον μήνα που αποτελείται από σωματοφυλακές που έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους.

Στο επεισόδιο ο ηθοποιός Cliff Parisi ρώτησε την Caitlyn αν χρειάζονται την ασφάλεια όπου και αν πηγαίνουν και τότε εκείνη απάντησε «Παντού!» 

Αν και ρεαλιστικά μιλώντας το πόσο μας φαίνεται παράλογο, δεν νομίζω να είναι τόσο ακριβό για την ίδια, πόσο μάλλον για την ζωή της που αξίζει αρκετά εκατομμύρια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση