ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Πόσα χρήματα ξοδεύουν William και Kate για τα ταξίδια τους;

Οι royals ταξιδεύουν με έναν τρόπο που εμείς δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

Μαρία Στυλιανού

Ένα από τα θετικά του να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι ότι το να ταξιδεύεις είναι απαραίτητο.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ταξιδεύουν πολύ και σε απίστευτα μέρη που πολλές φορές ζηλεύουμε για την θέση την οποία βρίσκονται. Από την Νέα Υόρκη στο Πακιστάν δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δύο τους έχουν πάει σχεδόν παντού.

Ακόμα οι royals ταξιδεύουν με έναν τρόπο που εμείς δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Από το πακετάρισμα των πολλών ρούχων – πρέπει να έχουν επιλογές – μέχρι τους hairstylists, makeup artists, and personal assistants όπως και την ασφάλεια τα έχουν όλα.

Τέτοια ταξίδια φυσικά κοστίζουν πολλά χρήματα. Πόσα ακριβώς στοιχίζει στο ζευγάρι ένα ταξίδια και πόσα ξοδεύουν;

Αρχικά το ζευγάρι ταξιδεύει τόσο συχνά για επαγγελματικούς σκοπούς αν και πολλά από τα ταξίδια τους είναι για την προσωπική τους αναψυχή.

Η βασιλική οικογένεια έχει πρόσβαση στα πιο wow private jets του κόσμου όμως ο William με την Kate συχνά ταξιδεύουν με commercial airline.

Πηγές αναφέρουν ότι πολύ συχνά ταξιδεύουν στην πρώτη θέση θέλοντας να αποφύγουν τα private jets. Μην περιμένεις όμως να βρεθείς ποτέ δίπλα τους.

Ακόμα και να βρεθείς στην ίδια πτήση με την δική τους σίγουρα σε θα μπορέσεις να τους δεις για πάνω από 1 δευτερόλεπτο αφού άτομα της ασφάλειας και βοηθοί βρίσκονται συνεχώς γύρω τους.

Τα ζευγάρι ακόμα και όταν ταξιδεύει για δουλεία πάντα ψάχνει τις καλύτερες προσφορές. Σύμφωνα με το Travel + Leisure όταν ο Δούκας και η Δούκισσα επισκέφτηκαν την Ινδία και το Bhutan συνολικά το κόστος του ταξιδιού τους ήταν 130.000 δολάρια.

Γιατί τόσα πολλά; Λοιπόν το ποσό δεν συμπεριλαμβάνει μόνο το αεροπορικό κόστος αλλά και τα μεταφορικά για τις άλλες περιοχές που πρέπει να επισκεφτούν όπως και την διαμονή τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει να μένει σε ξενοδοχεία όπως το The Goring Hotel στο London, το Taj Tashi στο Thimphu και το Carlyle Hotel στην Νέα Υόρκη.

Μόνο να φανταστείτε μπορείτε τα υπέροχα gourmet γεύματα στα καλύτερα εστιατόρια που δοκιμάζουν στα ταξίδια του. Μην ξεχνάμε και τα παιδιά τα οποία αν είναι μαζί τους αυξάνουν το ποσό του ταξιδιού κατακόρυφα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kate  |  William  |  Ταξίδια  |  Κόστος  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X