ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: total black σύνολο με λευκά sneakers
 

Πόσα χρήματα κέρδιζε κάθε μήνα η Μενεγάκη από την εκπομπή της;

Αναφερόμαστε σε ένα «χρυσό» συμβόλαιο όπως χαρακτηρίστηκε.

Η Ελένη Μενεγάκη ακόμα και τώρα που αποχώρησε από την τηλεόραση είναι συνεχίζει να είναι νούμερο ένα στα ΜΜΕ τα οποία ασχολούνται με ότι κάνει και ότι δημοσιεύσει.

Από τότε μάλιστα που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha μέχρι και την τελευταία της εκπομπή χιλιάδες κείμενα έχουν γραφτεί για αυτή.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που την αποκαλούν την βασίλισσα της Ελληνική τηλεόραση. Μεγάλη αίσθηση ωστόσο είχε προκαλέσει το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» στο οποίο αποκάλυπταν το εξωφρενικά μεγάλο ποσό που κερδίζει η παρουσιάστρια από την εκπομπή της και το κανάλι. 

Αναφερόμαστε σε ένα πραγματικά «χρυσό» συμβόλαιο. Το 2015 η Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε με τον ALPHA όταν το κανάλι ανήκε 100% στον Δημήτρη Κοντομηνά ένα συμβόλαιο της τάξεως του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ. Λάμβανε μηνιαία 160.000 ευρώ συν 200.000 ευρώ ετησίως από χορηγίες.

Φυσικά ήταν αναμενόμενο η Ελένη να αμείβεται πολύ καλά με τόσα χρόνια στην τηλεόραση και την πρωτιά σε όποια ζώνη και να βρισκόταν, παρόλα αυτά το ποσό που λάμβανε χαρακτηρίζεται εξωφρενικό.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X