ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Πόσα πρέπει να ξοδέψεις αν θες να φας μαζί με τη Meghan Markle;

Θα παρευρεθέι σε φιλανθρωπικό δείπνο ανοιχτό προς το κοινό

Στις 29 Νοεμβρίου, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα εμφανιστούν στη φιλανθρωπική εκδήλωση «The Power of Women: An Evening With Meghan, the Duchess of Sussex», που χρηματοδοτείται από το «Women’s Fund of Central Indiana» και σύμφωνα με δελτίο τύπου, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00 και αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις 20:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Meghan θα πάρει συνέντευξη από τη Ραβίνα, Rabbi Sandy που είναι η πρώτη Ραβίνα γυναίκα που χειροτονήθηκε από το κίνημα του Reconstructionist Judaism, ενώ παλαιότερα υπηρέτησε στο «Congregation Beth-El Zedeck»

Αν κάποιος επιθυμεί να παρευρεθεί στο event μπορεί να αγοράσει εισιτήριο από το Indianapolis Marriott Downtown, αλλά θα του κοστίσει αρκετά. Για την ακρίβεια, η τιμή για τα τραπέζια των 10 ατόμων ξεκινά από τα πέντε χιλιάδες δολάρια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Page Six (@pagesix)

Η αποστολή του «Women's Fund of Central Indiana» είναι «να δημιουργήσει δίκαιη και βιώσιμη αλλαγή για όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια ανεξάρτητα από τη φυλή, τον τόπο ή την ταυτότητά τους».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση