ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

«Poor Things»: Ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε όγκο που παρέλυσε τη μία πλευρά του προσώπου του

«Ήμουν εντελώς κουφός από το ένα αυτί και όταν ξύπνησα, η αριστερή πλευρά του προσώπου μου ήταν εντελώς παράλυτη», αποκάλυψε.

Μαρία Καραμάνου

Κατά τη συμμετοχή του στο podcast «SmartLess» με τους οικοδεσπότες Jason Bateman, Shawn Hays και Will Arnett, ο Mark Ruffalo αποκάλυψε μια σοβαρή στιγμή στη ζωή του. Είπε ότι το 2001, μετά από ένα εντυπωσιακά ανησυχητικό όνειρο, έμαθε ότι είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο, τον οποίο περιέγραψε ως μέγεθος μπάλας γκολφ.

Ο ηθοποιός περιέγραψε τον εφιάλτη ως «τόσο έντονο» που τον οδήγησε να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία για να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Μετά την επιτυχία της ταινίας «You Can Count on Me», αποκάλυψε ότι η ανακάλυψη αυτή ήταν ανησυχητική και ότι πήγε στον γιατρό με μια «Αίσθηση καταδίκης».

Η εμπειρία αυτή αποτελεί σημαντικό κομμάτι της πορείας του Ruffalo, αναδεικνύοντας τη σοβαρότητα των προσωπικών προκλήσεων που αντιμετώπισε σε αυτήν τη φάση της ζωής του.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως, «Η νοσοκόμα καλεί τον γιατρό, τους άκουγα να μιλάνε στο άλλο δωμάτιο. Μπαίνει μέσα, είναι κάπως σαν ζόμπι και λέει, "Έχετε μια μάζα πίσω από το αριστερό σας αυτί στο μέγεθος μπάλας του γκολφ και δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι μέχρι να γίνει βιοψία"». 

Πριν ανακοινωθεί η διάγνωση του όγκου στον εγκέφαλο, το μόνο σύμπτωμα που αντιμετώπιζε ο Mark Ruffalo ήταν μια μόλυνση στο αυτί. Ενώ ο όγκος αποδείχτηκε ευτυχώς καλοήθης, ο 33χρονος ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του. Η επέμβαση αυτή ήταν αναγκαία, παρά τους κινδύνους που συνεπαγόταν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, η σύζυγός του ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο Mark περίμενε μέχρι να γεννηθεί ο γιος του προτού ανακοινώσει τα νέα στη σύζυγό του.

Μιλώντας για τη συνάντησή του με έναν νευρολόγο, ανέφερε ότι έπρεπε να εκπονήσουν ένα σχέδιο θεραπείας και να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Επισημάνθηκαν οι κίνδυνοι της επέμβασης, περιλαμβάνοντας 20% πιθανότητα να επηρεαστεί το νεύρο στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και 70% πιθανότητα απώλειας της ακοής στο αυτί αυτό.

«Ήμουν εντελώς κουφός από το ένα αυτί και όταν ξύπνησα, η αριστερή πλευρά του προσώπου μου ήταν εντελώς παράλυτη. Δεν μπορούσα καν να κλείσω το μάτι μου. Μιλούσα από την έξω πλευρά του στόματός μου».

Μετά από έναν χρόνο, η παράλυση υποχώρησε, αλλά η απώλεια ακοής παρέμεινε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση