ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Ποιον κοροϊδεύει σε αυτή την φωτογραφία η μικρή Charlotte;

Δέσποινα Άσπρου

Όπως μάλλον θυμάστε, πριν από περίπου 10 μέρες η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William πήραν μέρος στο King’s Cup, όπου και έπαιξαν ως αντίπαλοι σε διαφορετικά ιστιοπλοικά.

Λίγο μετά από την "επική μάχη, το βασιλικό ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte, βρέθηκαν σε σχετικό event... στο οποίο την παράσταση έκλεψε με τα νάζια της η μικρή πριγκίπισσα. Τι έκανε; Η μικρή όταν μαζί με την μαμά της βρέθηκε στο booth, αντί να χαιρετήσει τον κόσμο όπως της είπε η Kate, εκείνη προτίμησε να τους βγάλει τη γλώσσα της, σε ένα βίντεο που φυσικά έγινε viral. Όπως ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη στιγμή έγινε viral και όλοι αναρωτήθηκαν αν η κίνηση της μικρής ήταν "κακοπροέρετη" με στόχο της να κοροϊδέψει τον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Η αλήθεια βγήκε πρόσφατα στο φως και κάθε άλλο παρά αυτό συνέβη!

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσίευματα, η Charlotte έβγαλε την γλώσσα της στον παππού της Michael που βρισκόταν επίσης εκεί. Η εικόνα αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις υπέροχες σχέσεις της βασιλικής οικογένειας με τους γονείς της Kate Middleton και σαφώς την αγαπή που έχουν τα royal εγγόνια προς αυτούς.
Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο πιο πάνω.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση