ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Harry και William θα ''συνοδεύσουν'' τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Θα περπατήσουν δίπλα στο φέρετρο του στην κηδεία του το Σάββατο.

newsroom must

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου θα τελεστεί το Σάββατο, 17 Απριλίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Windsor, δεν θα είναι σαν καμία από τις κηδείες άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας και λόγω των περιορισμών της πανδημίας αλλά και επειδή ο ίδιος ο σύζυγος της Ελισάβετ είχε εκφράσει την επιθυμία η κηδεία του να είναι ιδιωτική, χωρίς «φασαρία».

Για την κηδεία του έχει επιβεβαιωθεί ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να παρευρεθούν. Εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας μόνο 30 άτομα θα δώσουν το «παρών» τους.

Τα τέσσερα παιδιά του Δούκα του Εδιμβούργου θα περπατήσουν δίπλα στο φέρετρο του στην κηδεία του το Σάββατο. Οι πρίγκιπες Charles, ο Andrew, ο Edward και η Πριγκίπισσα Άννα, καθώς και οι εγγονοί του Πρίγκιπες William και Ηarry, θα περπατήσουν μαζί με το Land Rover Defender μέχρι το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Όσοι θα παρευρεθούν, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει δώσει οδηγίες να είναι με μαύρα επίσημα ρούχα οι γυναίκες και οι άντρες δεν θα φοράνε στρατιωτική στολή αλλά κοστούμι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση