ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Ποιοι λείπουν από τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασίλισσας;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όταν ασχολείσαι και ακολουθείς τη βασιλική οικογένεια, είναι λες και έχεις μια ανεξάντλητη πηγή ειδήσεων, ας το παραδεχτούμε. Κάποιες φορές, ομολογουμένως, πρέπεινα βάλεις φαντασία για να βγάλεις μια ωραία δημιουργική είδηση. Κάποιες άλλες φορές μάς δίνουν απλόχερα τροφή. Αυτή η περίπτωση ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη ομιλία της και από αυτό κυκλοφόρησε μία επίσημη φωτογραφία που την βλέπει στο γραφείο της, με ένα royal blue φόρεμα, μαργαριτάρια στο λαιμό και μια χρυσή καρφίτσα που είχε χαρίσει ο πρίγκιπας Albert στη βασίλισσα Victoria. Στο γραφείο βλέπουμε διάφορες φωτογραφίες σε frame. Η Kate Middleton και ο William σε μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά τους, ένα πορτρέτο του Φίλιππου, μια vintage του βασιλιά George VI από το 1944, και μια του Κάρολου με την Καμίλα. Όχι δεν υπάρχει συνέχεια στη λίστα, ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle και ο Archie δεν υπάρχουν πουθενά. 

Δες. 

Μπορούμε να υποθέσουμε πως όλο αυτό είναι τυχαίο, πως το ζεύγος του Σάσεξ είναι σε κάποια άλλη κορνίζα, κάπου αλλού μέσα στο δωμάτιο. Αλλά πόσο τυχαίο μπορεί να είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με τους royals; 

Να πούμε πως φέτος ο Harry και η Meghan περνάνε τα Χριστούγεννα στον Καναδά, και αν τα δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου λένε αλήθεια, η Ελισάβετ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με αυτό. 

Για τα πρακτικά, κάθε χρόνο μεταδίδεται στο ραδιόφωνο η ομιλία της βασίλισσας, κατά την οποία μιλά για διάφορα θέματα που την απασχολούν και ανακλά στο τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για την ίδια και για τους ακροατές. Η πρώτη μετάδοση έγινε το 1937 από τον πατέρα της, βασιλιά George VI, του οποίου η φωτογραφία είναι σε κορνίζα στο γραφείο της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση