ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Ποια είναι η σχέση της Sarah Ferguson με την βασίλισσα Ελισάβετ;

Μετά το διαζύγιο και το σκάνδαλο που αφορά τον πρίγκιπα Andrew.

newsroom must

Οι σχέσεις της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew (γιου της βασίλισσας Ελισάβετ) μετά από τόσα χρόνια γάμου – και διαζυγίου, ακόμη παραμένουν φιλικές καθώς τους ενώνουν οι κόρες τους, πριγκίπισσα Βεατρίκη και πριγκίπισσα Ευγενία, αλλά και τα εγγόνια τους.

Εξάλλου, οι δύο παρέμεναν στο ίδιο σπίτι για αρκετά χρόνια μετά το χωρισμό, για να διαφυλάξουν αυτή τους την πολύτιμη φιλία. Μάλιστα, η Ferguson εμφανίστηκε πρόσφατα στο podcast της Twiggy με σκοπό την προώθηση του νέου της μυθιστορήματος που μόλις κυκλοφόρησε, και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε την καλή σχέση που έχει με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αποκαλώντας την τον μεγαλύτερο μέντορά της και έναν άνθρωπο που πάντα πίστευε σε εκείνη. Η Ferguson είπε μεταξύ άλλων «Σκέφτομαι ειλικρινά πως η πεθερά μου υπήρξε περισσότερο μητέρα από την πραγματική μου μαμά».

Η μητέρα της, Susan, την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν ακόμη παιδί για να μετακομίσει στην Αργεντινή με τον νέο της σύζυγο. Η Sarah Ferguson τόνισε, «Πραγματικά θαυμάζω τον απίστευτο τρόπο που η βασίλισσα είναι τόσο μοντέρνα και ευπροσάρμοστη και πόση κατανόηση έχει και πόσο συγχωρεί και πόσο γενναιόδωρη είναι».

Τέλος, να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ferguson μιλά με τα πιο τιμητικά λόγια για τη βασίλισσα, καθώς πολλές φορές την έχουμε δει να εκφράζει τον σεβασμό της, είτε μέσα από βαθιές υποκλίσεις όταν εμφανίζεται μαζί της σε κάποιο event, είτε όταν παίρνουν μαζί το τσάι τους. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες την επισκέφθηκε και στην εξοχική της κατοικία στη Σκωτία μαζί με τον πρίγκιπα Andrew.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση