ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Πιο cool από ποτέ η Meghan δηλώνει: «Θα χρησιμοποιήσω τη φωνή μου όπως δεν μπορούσα πριν»

H απίστευτη δήλωση της δούκισσας του Sussex

Δέσποινα Άσπρου

Είναι ξεκάθαρο πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, παρά τις δυσκολίες, βιώνουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους. Έχουν αγοράσει το σπίτι τους, μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και ζουν τον έρωτά τους. Πρόσφατα μάλιστα, η δούκισσα του Sussex μιλώντας στο ψηφιακό πρόγραμμα «The 19th* Represents 2020 Virtual Summit», το οποίο διοργάνωσε η πλατφόρμα The 19th (το όνομα της οποίας παραπέμπει στη 19η τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος, που κατοχυρώνει σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες το δικαίωμα ψήφου, ανεξάρτητα από το φύλο τους) και στην την συνιδρύτρια της πλατφόρμας, Emily Ramshaw, άφησε ένα δυνατό υπονοούμενο για την ελευθερία του λόγου και την καταπίεση που είχε από το παλάτι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η Meghan ρωτήθηκε για την επιστροφή της στην Αμερική και τα όσα η ίδια είδε να συμβαίνουν εκείνο το διάστημα. «Ήταν τραγικό να βλέπω σε τι κατάσταση βρισκόταν η χώρα μας εκείνη τη στιγμή. Αν μπορεί να βρει κανείς έστω και μια μικρή αισιόδοξη νότα σε όλο αυτό, θα έλεγα ότι, στις εβδομάδες μετά τη δολοφονία του George Floyd, ανάμεσα στις ειρηνικές διαμαρτυρίες που παρακολουθούσαμε, στις φωνές που ακούγαμε, στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αναγνώριζε και δεχόταν τον ρόλο του, είτε έμπρακτα είτε παθητικά, στα φαινόμενα διάκρισης, ειδικά στην Αφροαμερικανική κοινότητα, το αίσθημα λύπης άλλαζε σε απόλυτη έμπνευση, γιατί μπορούσα να δω ότι ο τροχός γύριζε», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το να παρατηρείς τις αλλαγές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Θέλω να πάρω μέρος στα όσα διαδραματίζονται και στα όσα αλλάζουν, χρησιμοποιώντας τη φωνή μου με έναν τρόπο που δεν μπορούσα μέχρι πρόσφατα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση