ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Piers Morgan:«Είναι αρρωστημένες υποκρίτριες» με την παρουσία τους στο Met Gala

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλά εναντίον των Kardashian, Ratajkowski και Margot Robbie.

Μαρία Καραμάνου

Ο Piers Morgan έκρινε αρνητικά τη συμμετοχή πολλών διάσημων προσώπων, όπως η Kim Kardashian, η Έmily Ratajkowski και η Margot Robbie, στο φετινό Met Gala, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον εκλιπόντα σχεδιαστή Karl Lagerfeld. Ο Morgan αποκάλεσε αυτές τις γυναίκες "αρρωστημένες υποκρίτριες" που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, λόγω του γεγονότος ότι ο Lagerfeld δεν συμπαθούσε την Kim, και ήταν επικριτικός απέναντι σε αυτήν όσο ήταν ζωντανός.

Σε ένα άρθρο για τη New York Post, ο Piers Morgan ασκεί έντονη κριτική, στο άρθρο του, υπενθυμίζει πως ο Karl συνδέθηκε με διάφορες διαμάχες κατά τη διάρκεια των ετών, από το να βάζει τα μοντέλα του να φοράνε μαύρα μέχρι το να αντιτίθεται στον γάμο των ομοφυλοφίλων. Επίσης, ο Morgan εστίασε την κριτική του στο supermodel Emily Ratajkowski, η οποία έχει μιλήσει έντονα για το κίνημα #MeToo και τη σημασία της ακρόασης των γυναικών. Ωστόσο, ο Morgan υπενθύμισε στο άρθρο του ότι ο Karl είχε επικρίνει το κίνημα, καθώς επίσης και ότι είχε πει κάποτε ότι «κανείς δεν θέλει να βλέπει γυναίκες με καμπύλες». Συνεπώς, ο Μόργκαν κατέληξε ότι οι διάσημοι που παρευρέθηκαν στο Met Gala δεν τίμησαν τον Karl ή τη μνήμη του, αλλά αντιθέτως τον πρόδωσαν με τη συμμετοχή τους σε μια εκδήλωση που προωθεί την αντιθετοφανή πολιτική, ενώ δεν τους ενδιέφερε καθόλου τι αντιπροσώπευε ο σχεδιαστής.

Καταληκτικά, ο Piers επέκρινε επίσης την ηθοποιό Margot Robbie που φόρεσε ένα φόρεμα Chanel που είχε φορέσει και η Cindy Crawford στο παρελθόν. Η Robbie έχει υποστηρίξει τον γάμο των ομοφυλοφίλων και έχει κάνει εκστρατεία για τη νομιμοποίησή του στην πατρίδα της, την Αυστραλία, ενώ ο Lagerfeld έχει δηλώσει δημόσια αρνητικές απόψεις για το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα είχε πει, «Είμαι κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων για έναν πολύ απλό λόγο: Στη δεκαετία του '60, όλοι έλεγαν ότι είχαμε το δικαίωμα στη διαφορά. Και τώρα, ξαφνικά, θέλουν μια αστική ζωή» είχε δηλώσει ο Karl στο περιοδικό Vice το 2016. «Για μένα είναι δύσκολο να το φανταστώ - ο ένας μπαμπάς στη δουλειά και ο άλλος στο σπίτι με το μωρό. Πώς θα ήταν αυτό για το μωρό; Δεν ξέρω. Βλέπω περισσότερες λεσβίες παντρεμένες με μωρά από ό,τι βλέπω αγόρια παντρεμένα με μωρά. Και επίσης πιστεύω περισσότερο στη σχέση μεταξύ μητέρας και παιδιού παρά σε αυτή μεταξύ πατέρα και παιδιού» πρόσθεσε στο τέλος ο σχεδιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Met Gala  |  Pierce Morgan  |  Margot Robbie  |  Kim Kardashian  |  Emily Ratjkowski  |  news  |  celebs  |  hollywood  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS