ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Πέγκα: Ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της στην παραλία

Το καλοκαιρινό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της.

Μαρία Καραμάνου

Με τον καιρό να ζεσταίνεται και το καλοκαίρι να κάνει την εμφάνισή του, οι πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις στις παραλίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Μεταξύ αυτών που επέλεξαν να απολαύσουν τις ηλιόλουστες μέρες κοντά στο κύμα βρίσκονται και η Ντίνα Πέγκα με τον σύζυγό της Δημήτρη Δημητρίου, ένα ζευγάρι γνωστό για την αγάπη του τόσο στα βιβλία όσο και στην ποίηση.

Η Ντίνα, μέσα από τα social media, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της κάποιες από τις χαρούμενες στιγμές τους στην παραλία. Ξεχωρίσαμε όμως ένα στιγμιότυπο όπου το ζευγάρι φωτογραφίζεται ξαπλωμένο στις ξαπλώστρες, κάθε ένας με ένα βιβλίο στα χέρια, αποτυπώνοντας την αγάπη τους για την ανάγνωση ακόμη και στις χαλαρές στιγμές τους δίπλα στο κύμα.

Επίσης, η Ντίνα παρουσίασε μία γλυκιά φωτογραφία της κόρης τους, που πόζαρε με έναν ολόλευκο συνδυασμό ρούχων, ενσαρκώνοντας το καλοκαιρινό αίσθημα με έναν αέρινο και μοδάτο τρόπο.

Το ζευγάρι έχει γίνει αγαπητό στο κοινό για τις ρομαντικές τους κινήσεις και την αφοσίωση τους στην τέχνη και τη λογοτεχνία. Σε προηγούμενη επέτειο τους, η Ντίνα είχε χρησιμοποιήσει το ποίημα «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη για να εκφράσει τα συναισθήματά της προς τον Δημήτρη, δείχνοντας έτσι τον ποιητικό και αισθητικό χαρακτήρα της σχέσης τους.

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση