ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Hilton: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της

Δείτε τις φωτογραφίες

Μαρία Σάββα

Η Paris Hilton και ο σύζυγός της, Carter Reum, μοιράστηκαν με τον κόσμο ένα μοναδικό κομμάτι της ζωής τους, παρουσιάζοντας τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της 5 μηνών κόρης τους. Η μικρή καλωσορίστηκε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2023, φέροντας μαζί της έναν αέρα ευτυχίας και ανανέωσης για την οικογένειά τους.

Η ίδια η Paris Hilton αποκάλυψε τα πρώτα στιγμιότυπα της μικρής London, μαζί με ορισμένες οικογενειακές φωτογραφίες που περιλαμβάνουν τον 15 μηνών γιο τους, Phoenix. Η ανάρτησή της στα social media έγινε αφορμή για ένα κύμα ευχών και ενθουσιώδους ανταπόκρισης από τους θαυμαστές της, που μοιράστηκαν τη χαρά της οικογένειας Hilton-Rothschild.

Αυτή η στιγμή αποτελεί έναν ιδιαίτερο ορόσημο για την διάσημη οικογένεια, ενώ αναμένεται να συνεχίσει να γεμίζει με χαρές και νέες εμπειρίες καθώς η μικρή Λόντον αναπτύσσεται και ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της.

«Παρουσιάζουμε τη London Marilyn Hilton-Reum. Ονειρευόμουν να έχω μια κόρη με το όνομα Λόντον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που είναι εδώ. Πραγματικά εκτιμώ κάθε στιγμή που περνάω μαζί της. Μαζί με τον Phoenix, τα αγγελούδια μου μού έχουν δείξει μια αγάπη που δεν ήξερα καν ότι μπορούσε να είναι τόσο βαθιά πριν γίνω μητέρα τους», πρόσθεσε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση