ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Paris Hilton: «Κανένας δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι»

«Είμαι τόσο συνηθισμένη να υποδύομαι έναν ρόλο που είναι δύσκολο για μένα να είμαι κανονική»

Όταν ακούμε το όνομα Paris Hilton έχουμε μια εικόνα στο μυαλό μας μιας κακομαθημένης κληρονόμου, βουτηγμένη στο χρήμα και το ροζ χρώμα. Μια ζωή και ένα lifestyle που πολλοί θα ζήλευαν. Όμως δεν είμαστε αυτό που δείχνουμε και πολλές φορές η εικόνα που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι πολύ διαφορετική από το ποιοι πραγματικά είμαστε.

Το ίδιο ισχύει όπως όλα δείχνουν και στην περίπτωση της Paris Hilton. Κυκλοφόρησε το trailer επερχόμενου YouTube Originals ντοκιμαντέρ με τίτλο «This is Paris» στο οποίο πρωταγωνιστεί και θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι θα δούμε μια πολύ διαφορετική Paris η οποία φέρει ένα παιδικό τραύμα στην ζωή της για το οποίο δεν έχει ξαναμιλήσει και εξομολογείτε μπροστά στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.

Στο trailer ακούγεται να λέει «Αισθάνομαι σα να νομίζει ολόκληρος ο κόσμος ότι με ξέρει. Κανείς δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι… Ούτε εγώ ξέρω ποια είμαι μερικές φορές. Δεν ήμουν έτσι. […] Είμαι τόσο συνηθισμένη να υποδύομαι έναν ρόλο που είναι δύσκολο για μένα να είμαι κανονική… Κάτι συνέβη στην παιδική μου ηλικία, το οποίο δε συζήτησα ποτέ με κανένα. Αλλά δε μπορούσα να σας πω παιδιά, γιατί κάθε φορά που προσπαθούσα, τιμωρούμουν από αυτούς. Ακόμα έχω εφιάλτες για αυτό. Το μόνο πράγμα που έσωσε την ψυχική μου υγεία ήταν η σκέψη του τι θέλω να γίνω όταν ξέφευγα. Απλά δημιούργησα αυτό το brand, και αυτήν την περσόνα και αυτόν το ρόλο και έχω κολλήσει μαζί της έκτοτε»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση