ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Paris Hilton: Η ακατάλληλη ταινία της κόστισε την φήμη της Diana

Η 36χρονη Πάρις Χίλτον έχει διεκδικήσει τη δόξα και τη φήμη με όποιο τρόπο μπορεί, θέλοντας και μη. Ένας από αυτούς είναι και η ταινία με σεξουαλικό περιεχόμενο που γύρισε με τον πρώην φίλο της Ρικ Σάλομον, η οποία διέρρευσε στη δημοσιότητα το 2013, όταν ήταν 18 χρόνων.
Σήμερα η Χίλτον υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση της ταινίας έγινε χωρίς τη θέλησή της αποτελώντας κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Marie Claire η Χίλτον κάνει την αυτοκριτική της για τα επακόλουθα της σεξουαλικής ταινίας και λέει ότι η συνάντηση με τον Σάλομον είναι το μόνο γεγονός που στοιχειώνει τη ζωή της. Μάλιστα υποστηρίζει ότι εάν δεν υπήρχε αυτή η ταινία θα μπορούσε να είχε ένα κοινωνικό προφίλ όπως αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

''Είναι πραγματικά κακό, γιατί ολόκληρη τη ζωή μου ήθελα να μοιάσω στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, όλες αυτές τις κομψές, εκπληκτικές γυναίκες, και νιώθω ότι (ο Σάλομον) το πήρε μακριά μου. Θα μπορούσα να είμαι έτσι, αλλά λόγω αυτής της ταινίας, πάντα θα θεωρώ και θα σκέφτομαι πως μιλάνε για μένα, λόγω μιας ιδιωτικής στιγμής μεταξύ του φίλου μου" είπε.

Τι άλλο θ' ακούσουμε;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση