Μαρία Σάββα
Στο νοσοκομείο παραμένει η Έλενα Παπαρίζου, μετά την έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της πρόβας για το «The Voice of Greece». Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για υπερκόπωση, ωστόσο η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεχίζει να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.
Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, η δισκογραφική της εταιρεία, MINOS EMI, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας την κατάσταση της υγείας της και εξηγώντας τι συνέβη:
«Η Έλενα Παπαρίζου εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου, καθώς μετά τη χθεσινή πρόβα του The Voice of Greece αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της. Η Έλενα Παπαρίζου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και, ως εκ τούτου, δεν θα μπορέσει να φέρει εις πέρας τις προγραμματισμένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις τις επόμενες ημέρες. Η αγαπημένη μας Έλενα ζητά συγγνώμη και την κατανόησή σας. Της ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και σύντομα την επιστροφή της στην καθημερινότητά της».
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση σχετικά με το πόσο θα διαρκέσει η νοσηλεία της. Ωστόσο, θεωρείται δεδομένο πως η τραγουδίστρια δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο προγραμματισμένο γύρισμα του «The Voice». Τη θέση της στην καρέκλα των coaches πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καλύψει ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος έχει ήδη βρεθεί ξανά στο ρόλο του κριτή στο δημοφιλές talent show.
Παράλληλα, ακυρώνεται και η σημερινή συναυλία της στο Περιστέρι, στην Πλατεία Δημαρχείου, που θα πραγματοποιούνταν με αφορμή τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.




















