ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: nude tailored παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες
 

Πάπας Φραγκίσκος: Το μήνυμα από το νοσοκομείο & η πίτσα που έφαγε με τους γιατρούς του

Η ανάρτηση που έκανε στα social media

Μαρία Σάββα

Βελτιωμένη φαίνεται να είναι η κατάσταση υγείας του πάπα Φραγκίσκου, με τον ίδιο να αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ρώμης σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Βατικανό, η θεραπεία του για τη βρογχίτιδα έχει πολύ καλά αποτελέσματα και θα βγει από το νοσοκομείο εγκαίρως για τους εορτασμούς του Πάσχα των Καθολικών.

Όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος του Βατικανού το βράδυ της Πέμπτης έφαγε πίτσα μαζί με το ιατρικό προσωπικό, με τον ίδιο να ήταν ευδιάθετος τις επόμενες μέρες.

«Μετά το πρωινό, διάβασε μερικές εφημερίδες και συνέχισε την εργασία του. Η επιστροφή του Παναγιότατου στο σπίτι του στη Σάντα Μάρτα αναμένεται αύριο, μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων σήμερα το πρωί» ανέφερε.

Μέσα από το νοσοκομείο ο ίδιος κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό του Twitter θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τις ευχές που δέχεται τις ημέρες της νοσηλείας του. «Είμαι πολύ συγκινημένος για τα μηνύματα που δέχθηκα αυτές τις ώρες και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση