ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Παπανώτας για Μαλέσκου «Πώς την λένε την κοπέλα; Το καλοκαίρι μελέτη ελληνικών»

Τα αιχμηρά σχόλια του ιδίουμε αφορμή το τέλος της σεζόν.

newsroom must

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί άλλο ο Δημήτρης Παπανώτας, καθώς φημίζεται μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα για τα αιχμηρά σχόλια που κάνουν όσον αφορά τα πρόσωπα που βρίσκονται μπροστά στις κάμερες, σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής tv.

Έτσι με αφορμή ένα απόσπασμα που έπαιξε σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στο οποίο είδαμε την Ιωάννα Μαλέσκου να παίρνει συνέντευξη από τον Ηλία Μπόγδανο, ο ίδιος σχολίασε «Πώς τη λένε την κοπέλα που του έπαιρνε συνέντευξη; Δεν τη θυμάμαι… Ένα καινούριο όνομα, μέχρι να το μάθεις… Και το καλοκαίρι μελέτη ελληνικών θέλω. Να τα φρεσκάρουμε. Κάνει τη γυναικεία ερώτηση (στον Ηλία Μπόγδανο) “Ήταν η δύναμή σου η κοπέλα σου στον Άγιο Δομίνικο”; Και απαντάει εκείνος “όχι”. Δεν της έκανε τη χάρη, αφού το είπε τόσο… λιγωμένα».

Τότε, η Σταματίνα, πήρε αμέσως το λόγο, και σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις συγκρούσεις του απάντησε «Τελευταία εκπομπή, μην τσακωθούμε για την Ιωάννα Μαλέσκου. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία. Μπορείς να πεις πολλά για εκείνη, αλλά ότι δε μιλάει σωστά ελληνικά, όχι…».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση