ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Όχι από την Garner για γνωριμία των παιδιών της με την Lopez

Τι απαντά η πρώην του Ben Affleck, Jennifer Garner.

newsroom must

Και εκεί που όλοι περιμέναμε την επισημοποίηση της σχέσης της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, μετά και τα «καυτά» φιλιά που αντάλλαξαν στο πάρτι της αδελφής της, όλα δείχνουν ότι μάλλον θα έχουμε άλλο ένα επεισοδιακό τεκτενόμενα να μας περιμένει, καθώς η πρώην Jennifer Garner, δεν μοιάζει να είναι και τόσο σίγουρη για την σχέση των δύο.

Η τελευταία, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα μοιάζει να μην είναι σύμφωνη με το να γνωρίσει η λατίνας τα παιδιά της, όπως έγινε στην αντίστοιχη περίπτωση, με την Lopez να φέρνει σε επαφή τα δικά της παιδιά με τον Affleck. Ενώ είχε ήδη βγει στην δημοσιότητα, το γεγονός ότι όλοι στην οικογένεια Lopez τρέφουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπό του.

Έτσι, η Garner, επιθυμεί να περιμένει λίγο, μέχρις ότου η σχέση προχωρήσει και μόνο ο χρόνος θα μπορέσει να αποδείξει αν όντως το αξίζει. Με μία πηγή να αποκαλύπτει ότι, «Η Jen θα κάνει μία εισαγωγή και θα προειδοποιήσει τα παιδιά όταν θα νιώσει σίγουρη ότι ο Ben και η J.Lo θα αντέξουν στον χρόνο και τα παιδιά θα αισθάνονται άνετα να είναι κοντά της. Δεν έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά και το ίδιο ισχύει για τους δικούς της συντρόφους».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

Να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός, δεν αντιτίθεται ιδιαίτερα στην σχέση τους, αλλά θεωρεί πως η Lopez θα κάνει καλό στον πρώην σύζυγό της, αλλά παραμένει διστακτική όσον αφορά τα παιδιά της και την έκθεση που μπορεί να έχουν σε μια αχρείαστη δυσλειτουργική σχέση.

Από την άλλη, η μητέρα της τραγουδίστριας, Guadalupe Rodgriguez, αλλά και τα παιδιά της έχουν δώσει το πράσινο φως, με την ίδια να δηλώνει πως θα στεναχωρηθεί ιδιαιτέρως όταν η κόρη της είχε χωρίσει με τον ηθοποιό πριν από 17 χρόνια, καθώς οι δύο είχαν μια πολύ στενή σχέση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση