ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Όταν η Naomi Campbell έπαιξε σε video clip του Bob Marley

«Νιώθω τιμή που σε γνώρισα και δούλεψα μαζί σου, όταν ήμουν μόλις 7 χρονών!!»

Η Naomi Campbell έκανε ένα επικό #TBT στην ηλικία των 7 ετών μέσα στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτή την φωτογραφία όμως δεν είναι μόνη αλλά με τον Bob Marley.

Με αφορμή τα «γενέθλια» του Bob η Naomi έκανε μια ανάρτηση με τον μυθικό μουσικό σε ένα σπάνιο καρέ από την εποχή που συνεργάζονταν.

Η Naomi συνεργάστηκε μαζί του για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ «Is This Love» όταν ήταν μόλις 7 ετών. «Χαρούμενα γενέθλια στον έναν και μοναδικό Bob Marley ο οποίος σήμερα θα γινόταν 75 ετών. Μύθος, πρωτοπόρος και Βασιλιάς της ρέγκε. Η ζωή, η σοφία και η μουσική σου είναι ακόμα έμπνευση για εκατομμύρια κόσμο μέχρι και σήμερα» έγραψε ενώ συμπλήρωσε «Νιώθω τιμή που σε γνώρισα και δούλεψα μαζί σου, όταν ήμουν μόλις 7 χρονών!! Υπάρχουν πολλές φράσεις που έχει πει ο Bob, αλλά αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου “Ζήσε για τον εαυτό σου και θα ζεις μάταια -ζήσε για τους άλλους για να ζήσεις ξανά».

 
 
 
 

Η Naomi μίλησε στην Guardian για την ημέρα που γνώρισε τον Marley «Η οικογένειά μας λάτρευε τη ρέγκε. Ήμουν μόλις εφτά ετών και δεν ήξερα τι θα έκανα στο βίντεο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Bob Marley θα στεκόταν ακριβώς δίπλα μου και θα με σκέπαζε με μια κουβέρτα. Ήταν ο πιο όμορφος άνδρας, με υπέροχο πρόσωπο, τρυφερός και γλυκομίλητος. Με έντονη τζαμαϊκανή προφορά»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση