ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Όταν η Kris Jenner αντιγράφει... την Kim Kardashian

Δέσποινα Άσπρου

Περιμένοντας το τέταρτο της παιδί από ανάδοχη μητέρα, η Kim Kardashian φαίνεται πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη από ποτέ!

Και κάπως έτσι, όντας και η ίδια μαμά, σίγουρα αντιλαμβάνεται την έννοια "μητέρα" με όλες τις έννοιες... ωστόσο δεν ξέρουμε τι λέει η τηλεπερσόνα στις φήμες που θέλουν την μαμά της, Kris Jenner, να την αντιγράφει!

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια εικόνα που θέλει τις δύο γυναίκες «ίδιες»!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Kim Kardashian τον Οκτώβριο του 2018 είχε εμφανιστεί με ένα σκούρο ζιβάνκο top και είχε επιλέξει ένα hair bun για το styling των μαλλιών της. Mερικούς μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2019 στα Golden Globe awards, η Kris Jenner εμφανίστηκε με ακριβώς ίδιο look – και μόνη διαφοροποίηση αποτέλεσε το χρώμα του top, το οποίο ήταν εκρού.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το hair look της Kris επιμελήθηκε ο κομμωτής της Kim, Andrew Fitzsimons, οπότε η ομοιότητα μάλλον δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.

Βλέποντας πάντως την φωτογραφία που κυκλοφόρησε, τίποτα δεν προδίδει ότι η Kris Jenner είναι η μαμά της Kim! Αν δεν τις γνωρίζαμε, κάλλιστα θα μπορούσαμε να τις περάσουμε για αδελφές! Δεν σου κρύβουμε όμως ότι όλο αυτό είναι ιδιαίτερα cute, αν φυσικά δεν ενοχλεί την Kim!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση