ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Όταν η Kim Kardashian μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα...

Αναμφίβολα η Kim Kardashian βρίσκει πάντα πρωτότυπους τρόπους να παραμένει στην επικαιρότητα, δίνοντάς μας πολύ υλικό για να έχουμε να σχολιάζουμε. Έτσι και αυτή τη φορά, η Kim αποφάσισε να κάνει ακόμα μια ανατρεπτική εμφάνιση, αφού έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο της αρέσει να παίζει με την εικόνα της.

Μόνο που αυτή τη φορά μας εντυπωσίασε, αφού η μεταμφίεσή της δεν ήταν αποκαλυπτική και sexy, όπως μας συνηθίζει, αλλά αφορούσε μια αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών, την πριγκίπισσα Jasmine.

H διάσημη ριάλιτι σταρ μεταμφιέστηκε με τη βοήθεια της make up artist Kandee Johnson, για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς «Glam Masters» στην οποία η Kim είναι παραγωγός και η Kandee κριτής.

Μάλιστα η Kim προσπαθεί να πείσει την κόρη της North πως είναι η ίδια η πριγκίπισσα Jasmine, μέσω μιας βιντεοκλήσης που κάνει στην μικρή.

«Είμαι η πριγκίπισσα Jasmine! Η μαμά σου μου ζήτησε να σου τηλεφωνήσω και να σου πω ότι είναι στο μαγικό χαλί μου! Έρχεται στο σπίτι». Ωστόσο φαίνεται πως η κόρη της δεν πείθεται και πολύ.

Δείτε την μεταμόρφωση της Kim:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση