ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον... γάμο της

Οι δηλώσεις της στην εκπομπή ''Happy Day''

newsroom must

Το μπάτσελορ πάρτι της συνεργάτιδάς της, Μάρτζι Λαζάρου, διοργάνωσε η Ιωάννα Μαλέσκου και όπως ήταν αναμενόμενο κλήθηκε να απαντήσει και για τον δικό της γάμο. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ''Happy Day'' αποκάλυψε τις σκέψεις της γύρω από έναν δικό της γάμο. «Συναισθηματικά και ψυχολογικά είμαι έτοιμη, άλλοι τεχνικοί παράγοντες είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου, να κάνεις την οικογένεια σου και να ξέρεις ότι όλο αυτό ολοκληρώνει πραγματικά τη ζωή σου» είπε γελώντας η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και για το φετινό τηλεοπτικό σκηνικό: «Το τηλεοπτικό σκηνικό είναι πολύ πιο έντονο από ότι θα συνηθίζαμε να βλέπουμε. Είναι όμορφο να υπάρχουν τόσες εκπομπές με την έννοια να διαμορφώνουν διαφορετικά την τράπουλα με τις επιλογές των τηλεθεατών. Κάνουμε τηλεόραση και απευθυνόμαστε στον κόσμο, δεν την κάνουμε για εμάς. Έτσι θέλω να πιστεύω. Σε αυτή την κατάσταση υπάρχει αυτό το όμορφο άγχος, η αγωνία, η διαρκής κίνηση και προσωπικά δεν με αγχώνει τι θα κάνουν οι άλλες εκπομπές στη ζώνη απέναντι. Με αγχώνει πιο πολύ να δώσουμε στον κόσμο το μέγιστο που μπορούμε» πρόσθεσε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση