ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

«Ως γκέι άνθρωπος έχω βιώσει έρωτες και χωρισμούς, αλλά δεν μπορώ να τα διηγηθώ»

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε θα λέγαμε μια άκρως αποκαλυπτική παρέμβαση στο ελληνικό forum «Δελφοί», αναφέροντας μεταξύ άλλων τα προβλήματα που βιώνει η ομοφυλοφιλική κοινότητα εξαιτίας των στερεοτυπικών αντιλήψεων της κοινωνίας.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε νοσοκομειακή μονάδα της Αθήνας καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

«Τη δεκαετία του ’70, από τότε που ξεκίνησαν οι ελληνικές σειρές μέχρι και φέτος να έχουν γίνει 800 μέχρι και 1000 σίριαλ. Ούτε μία σειρά, δεν έχει ως κεντρικό χαρακτήρα έναν γκέι. Έχω βιώσει ως γκέι άνθρωπος έρωτες ωραίους, ωραίες σχέσεις, χωρισμούς, κατάγματα… Έχω ζήσει πολλά πράγματα που δε μπορώ να τα διηγηθώ. Δεν έχω το δικαίωμα να πω την ιστορία μου. Για πολλούς λόγους, ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή νέα του σειρά που θα προβάλεται σύντομα στον ΑΝΤ1 plus.

Συμπληρώνοντας «Δεν είμαστε μόνο εμείς, τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα που ακούμε τις γνωστές προσβολές, χυδαιότητες και ανοησίες και έχουμε μάθει να τα προσπερνάμε. Κάθε φορά που καταφέρεται κάποιος εναντίον μας, αυτό πληγώνει τους γονείς μας, τους κάνει να ντρέπονται, τους γεμίζει τύψεις και ενοχές σε κάτι που δεν πρέπει να νιώθουν τύψεις και ενοχές».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση