ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Orlando Bloom - Katy Perry: Τελικά σε ποιον μοιάζει η κόρη τους;

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός στην Ellen

Orlando Bloom και Katy Perry έγιναν γονείς πριν από μερικούς μήνες και η ζωή τους δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη από ότι τώρα.
Οι δύο γονείς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μας χάρισαν άπειρο γέλιο ενώ η Katy μίλησε για το πώς βίωσε την εγκυμοσύνη της και το πώς άλλαξε το σώμα της.

Τώρα σε συνέντευξη του Orlando Bloom στην Ellen DeGeneres ο ίδιος αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει περισσότερο η μικρή τους κόρη αφού δεν έχουν δημοσιεύσει φωτογραφία της ακόμα στα social media.

Όπως δήλωσε έχει τα μάτια της μητέρας της «Είναι περίεργο γιατί μόλις γεννήθηκε είπα, 'Είμαι εγώ! Είναι η mini-me'. Αργότερα, ευτυχώς, πήρε τα μπλε μάτια της Katy, που είναι τέλειο»

Τόνισε ακόμα ότι στην συνέχεια μπερδεύτηκε αφού τώρα μοιάζει και σε αυτόν και στην γυναίκα του αλλά και στην μαμά του «μοιάζει και λίγο στη μητέρα μου. Μπερδεύτηκα λίγο γιατί η Katy θήλαζε μια δική της mini εκδοχή/ την μαμά μου...με ποιον θα μοιάζει μετά;».
Πάντως φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά ως πατέρας αφού βοηθάει το νεογέννητο ψιθυρίζοντάς του ένα βουδιστικό μάντρα «Τώρα μπαίνω στο δωμάτιο και ακούει τη φωνή μου και ηρεμεί λίγο. Η Katie κάθε φορά αναρωτιέται. Είμαι ο γητευτής των μωρών. Κερδίζω σίγουρα πόντους ως μπαμπάς»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση