ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

Oops! Μόλις μάθαμε τους πέντε ηθοποιούς του Hollywood που δεν φιλούν ωραία

Δέσποινα Άσπρου

Το φιλί είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και δεν θα πρέπει να το θεωρούμε ασήμαντο. Θα μου πείτε, διδάσκεται το πώς να είναι κάποιος καλός στο φιλί; Δεν ξέρω, αλλά υποθέτω ότι με λίγες συμβουλές και με εξάσκηση τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Κι όμως αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να μιλήσουμε για το πως μπορούμε να γίνουμε καλύτερες στα φιλιά, αλλά θα σου αποκαλύψω τους πέντε ηθοποιούς που δεν κατέχουν «το άθλημα» καθόλου!

Και κάπου εδώ, σωστά θα με ρωτήσεις: «Εσύ πώς το ξέρεις; Τους έχεις φιλήσει όλους;». Η απάντηση προφανώς είναι αρνητική, αν και δεν σου κρύβω ότι μερικούς από την λίστα θα το ήθελα, όπως μάλλον και εσύ! 

Την αποκάλυψη των «ανεπαρκών» δυνατοτήτων τους στο φιλί έκαναν συνάδελφοι αλλά και πρώην σύντροφοί τους σε διάφορες συνεντεύξεις που έχουν δώσει κατά καιρούς και αυτές συνοψίστηκαν σε ένα πρόσφατο βίντεο.

Πριν όμως κάνουμε την μεγάλη αποκάλυψη, πάει κάπου το μυαλό σου; Αν ναι, να σου πω ότι στη λίστα φιγουράρουν τα πιο γοητευτικά αρσενικά και προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν ξέρουν να φιλάνε. Κι όμως για να το λένε όσες δοκίμασαν… μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρουν! Ποιοι είναι λοιπόν;

Robert Pattinson

Leonardo DiCaprio

Bradley Cooper

Dylan Sprouse

Harry Styles

Δες το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση