ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Ολυμπία Χοψονίδου: Πώς επανήλθε το σώμα της μετά από έξι εγκυμοσύνες

Η κοιλιά της έχει εξαφανιστεί εντελώς.

newsroom must

Η Ολυμπία Χοψονίδου κι ο Βασίλης Σπανούλης είναι το μοναδικό πολύτεκνο ζευγάρι στην ελληνική showbiz με ρεκόρ έξι παιδιών.

Η σύζυγος του διάσημου μπασκετμπολίστα, χθες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έκανε πολλές και σημαντικές αποκαλύψεις για τον εαυτό της, τα παιδιά της αλλά και την υγεία της.

Με αφορμή τα εκατοντάδες μηνύματα που παίρνει από πολλές μαμάδες σχετικά με το σώμα της και πως αυτό επανήλθες μετά από έξι συνεχόμενες σχεδόν εγκυμοσύνες, καθώς άλλες  δεν μπορούν ούτε με μία να επανέλθουν πλήρως.

 Απάντησε λοιπόν, πως: «Επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για το πώς έχει φύγει η κοιλιά μου… και θα ήθελα να απαντήσω στην κάθε κοπέλα προσωπικά αλλά δεν μου είναι εύκολο… η διατροφή είναι το νούμερο ένα και μετά σίγουρα η γυμναστική… βέβαια να πω την αλήθεια με βοήθησε πάρα πολύ ένα λέιζερ που έκανα στην κοιλιά και στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα για να προλάβω να κάνω και δεύτερη δόση… γιατί πραγματικά έχω δει διαφορά… Επίσης μια μέρα θα σας δείξω πως είναι η κοιλιά μου όταν σκύβω… για να μην νομίζετε ότι δεν έχω δέρμα ξεχειλωμένο… είναι αδύνατο να επανέλθει μια κοιλιά μετά από τόσες εγκυμοσύνες τόσο εύκολα».

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν η Ολυμπία είχε παρουσιαστεί διάφορα προβλήματα μετά τις εγκυμοσύνες της, τα οποία αποκάλυψε μέσω του Instagram της.(Όπως απώλεια μαλλιών, εναλλαγές βάρους, αδύναμα δόντια και η χαλάρωση του σώματος λόγω των επαναλαμβανόμενων τοκετών που είχε τα τελευταία έξι χρόνια.

Το πρώτο της παιδί ήρθε στον κόσμο το 2010 και μετά ακολούθησαν άλλα πέντε με διαφορά ενάμιση-δύο χρόνια μεταξύ τους φτάνοντας πέρσι στο έκτο.

Τέλος, αποκάλυψε πως τα έξι είναι καλά και δε νομίζει να την δούμε σύντομα με έβδομο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση